ČESTITKA ZA ROĐENDAN

'DIJETE SAM RASTAVLJENIH RODITELJA...' Emotivna posveta jedne od naših najomiljenijih glumica svome starijem bratu ganula tisuće njezinih obožavatelja

 
 Instagram / Bojana Gregorić Vejzović

Jedna od naših najomiljenijih glumica Bojana Gregorić Vejzović na Instagramu je u ponedjeljak podijelila fotografiju svog brata Tomislava kojemu je čestitala rođendan uz dirljivu intimnu poruku koja je oduševila njezine brojne pratitelje na toj društvenoj mreži.

- Dijete sam rastavljenih roditelja, započela je svoju objavu Gregorić Vejezović.

- Iako sam imala sreću da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja, moj 11 godina stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada, odmah i ovdje. Od vođenja u vrtić, pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka, što on kao budući dipl. ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti, zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet, napisala je glumica.

- Od brige jesam li i koliko pojela za doručak. Vožnji biciklom, vođenja u park, nagledao su kung-fu filmova zbog mene.Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening... U disco sam prvi puta išla u njegovoj pratnji, vodio me na prvi koncert u životu Spandau Ballet, kada me nosio na leđima. Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav, dodala je Gregorić Vejzović i zaključila:

- Stara slika za starca ... ma ne, ne da se fotkat baš i odbija mreže... kmet! Sretan ti rođendan brath love you to the moon and back!

Dijete sam rastavljenih roditelja.Iako sam imala srećeu da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja,moj 11.god stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada,odmah i ovdije.Od vođenja u vrtić,pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka,što on kao budući dipl.ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti,zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet.Od brige jesam li i koliko pojela za doručak.Vožnji biciklom,vođenja u park,nagledao su kung-fu filmova zbog mene.Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening...U disco sam prvi puta išla u njegovoj pratnji,vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet,kada me nosio na leđima.Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav.Stara slika za starca...ma ne,ne da se fotkat baš i odbija mreže....kmet! Sretan ti rođendan brath you to theand back #brother #birthday #eternal #love #actresslife #bojanagregoricvejzovic

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:35