NOVI IZAZOV

DORIS PRVI PUT PRED KAMERAMA 'DOBROG JUTRA' Voditeljica se za probijanje leda odlučila za provjereni uzorak koji često nosi i po kući

 
 Facebook/HRT

Doris Pinčić Rogoznica (31) u petak se prvi put pojavila pred kamerama emisije 'Dobro jutro Hrvatska'. Pridružila se jednom od voditelja Mirku Fodoru kako bi dobila dojam što će je čekati u ponedjeljak kad i ona postaje službena voditeljica poznate HRT-ove jutarnje emisije.

Za 'probijanje leda' odjenula je suknju škotskog uzorka, koji joj je očito omiljen jer na njenim kućnim fotografijama s Instagrama većinom ima trenirke istog uzorka.

Instagram
Doris Pinčić

Donedavnom dugogodišnjem omiljenom licu RTL-a povjeren je i veliki HRT-ov projekt - vođenje ovogodišnje 'Dore'.

"Odlučila sam izaći iz svoje zone komfora, to je jedini razlog zašto sam odlučila otići s RTL-a. Mislim da je HRT veliki sustav koji nudi jako puno prilika... Ja sam u godinama kada imam vremena dati si priliku i vidjeti što sve mogu, jer mene televizija kao medij silno zanima", rekla je Doris, čiji transfer je digao priličnu prašinu.

Dok su neki gledatelji pod Facebook objavom iskazali oduševljeni njezinom neposrednošću i optimizmom, neki tvrde da su 'sve dobre voditelje s HRT-a potjerali'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:10