POPULARNA NA INTERNETU

ELLA DVORNIK PRONAŠLA RECEPT ZA OBRAČUN S HEJTERIMA Kad ih već ne možeš izbjeći, budi pametan: 'Ovo je najbolji način obrane'

 
 Instagram

Kad vam je profil na društvenim mrežama javan i kad vam je to djelomično ili u potpunosti posao, onda možete biti sigurni da ćete privući niz obožavatelja, ali i niz ‘hejtera’. Neki će kritizirati s razlogom, a neki će i vrijeđati iz zabave.

Zna to jako dobro Ella Dvornik koja samo na Instagramu ima više od 336.000 obožavatelja.

Premda njezine objave svakodnevno imaju na tisuće lajkova, uvijek se nađe netko tko će prozivati, pametovati, suditi… Za takve Ella ima poruku:

- Najbolji način za obraniti se od hejtera je da se sprdaš na svoj račun i prihvatiš činjenicu da te tamo negdje netko uvijek mrzi zbog te jedne stvari... Za ostalih 999 stvari vjerovatno još nisu saznali!

Oduševljeni njezinom reakcijom pratitelji su joj poručili: ‘Hejter = najveći fanovi. Inače ne bi otvarali nečiji profil... Samo na njihovu štetu... Nažalost što reći o takvima’, ‘Nisi ti kriva što si posebna i po mnogo čemu deleko ispred ostalih... To što te ne mogu pratiti, je njihov problem… Šaleći se na svoj račun samo dokazuješ svoju veličinu’ i ‘Ellice, pusti hejtere i sitne duše, njih treba samo žaliti jer su svi mahom kompleksaši, bilo da pate od kompleksa manje vrijednosti ili veće, jedno izlazi iz drugog. Ne možeš lječit ni mjenjat druge, ne daj da ti utiču na raspoloženje, imaš sve najbolje u životu i naravno da su mnogi ljubomorni. A ti lipo svoje čuvaj i uživaj…’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 18:44