PROVOKATIVAN KAO UVIJEK

FOTO: CIGIJEVA USKRŠNJA ČESTITKA 'ZARADILA' NIZ PRIJAVA Nije se svima svidjela njegova 'mrkvica': 'Luzeri i dušebrižnici, bavite se svojim životima'

 
 Instagram

Neven Ciganović jednostavno uvijek mora biti drugačiji od drugih što njegovi obožavatelji na Instagramu očito cijene, no nerijetko izazove i lavinu negativnih kometara svojim provokativnim fotografijama.

Nije bilo puno drugačije ni s Cigijevom uskršnjom čestitkom. Naime, objavio je svoju fotku u gaćicama s mrkovm i šećernom vunom u ruci i zečjim ušima na glavi. Ne bi to bio toliki problem da odmah nije jasno da mu je penis u erekciji. ‘Da samo otvorio Bibliju onoliko puta koliko sam raširio noge, danas bih vjerojatno bio Papa, a ne Uskršnji zec’, napisao je između ostalog uz fotku.

No, čini se da je ova fotografija izazvala i bijes te niz prijava jer je Cigi potom malo korigirao inicijalnu fotografiju te zamutio međunožje i zalijepio na njega natpis ‘cenzura’.

‘Luzeri i dušebrižnici bez života i dalje nastavljaju prijavljivati fotku. Još jednom vam kažem bavite se svojim životima i potrudite se bar upola oko svojih fotki kao ja oko svojih, možda će vam život biti zabavniji. Sad je fotka cenzurirana, let’s see if Instagram really do their job’, dodao je Cigi.

Naravno, mnogima je odmah bilo jasno da se radi o Cigijevom specifičnom smislu za humor kojeg ni inače ne skriva pa su mu pružili podršku: ‘Ne kužim zašto! To si ti, tvoj humor, ne fejkaš, a i nadam se da se pritom dobro zabavljaš, a to je najbitnije!’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:19