UVIJEK SENZUALNA

FOTO: 'IDEALNOM MUŠKARCU NAJLJEPŠA SAM OVAKO' Nives objavila fotku u ležernom izdanju i opet izazvala uzdahe: 'Kako god okreneš, iz kojeg god kuta...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.09.2017. u 13:21

Instagram

 

Nives Celzijus nedavno je dobila prvu ulogu u dramskoj seriji. Na snimanju nove sapunice Nove TV ‘Čista ljubav’ Nives se sjajno zabavlja i o tome konstantno obavještava obožavatelje na Instagramu. No, osim toga u posljednje vrijeme često privlači pažnju prirodnim izdanjima.

Na jednoj od posljednjih fotografija ima malo šminke i uskočila je u trenirku, a usto je napisala: ‘Idealnom muškarcu, najljepša sam ovako!’

Naravno, prijatelji i obožavatelji su je odmah ‘utješili’ u komentarima. ‘Najljepša si’, ‘Ako je ne voliš u trenerci i raščupanu, onda je majstore ne zaslužuješ’, ‘Za svakog normalnog predivna’, ‘Ti si prelijepa u svim izdanjima’, ‘Kako god okreneš, pogledaš, iz bilo kojeg kuta, lijepa si’, napisali su joj između ostalog.

 

Dva dana ranije Nives je nasmijala pratitelje na Instagramu fotografijom na kojoj grije stražnjicu na snimanju sapunice.

 

ELIPSO

Izdvajamo