KOMPLICIRANA SITUACIJA

FOTO: LJUBAVNA ZAVRZLAMA NAŠEG POZNATOG HOKEJAŠA Ostavio trudnu djevojku, atraktivnu arhitekticu, nakon što se zaljubio u fatalnu fotografkinju?

 
Goran Bezina, Sonja Dvornik
 Ronald Gorsic, Vojko Basic / CROPIX

Goran Bezina (38), hokejaš koji trenutačno igra za švicarski klub Geneve-Servette HC, ljetos je u Splitu upoznao fotografkinju Sonju Dvornik, u koju se navodno odmah zaljubio, piše Story.hr.

Sportaš, inače rodom baš iz Splita, tako se našao u prilično "škakljivoj" situaciji - naime, njegova donedavna djevojka Ivona Zlatić trudna je s njegovim djetetom, a Goran ju je, šuška se, ostavio zbog fatalne Sonje, iako je sad već bivši par navodno već razgovarao i o vjenčanju.

- Nemam komentara - bilo je sve što je Dvornik o svojoj ljubavi rekla za Slobodnu Dalmaciju.

I dok je Goranova sad već bivša djevojka Ivona, po zanimanju arhitektica, na društvenoj mreži prije nekoliko mjeseci objavljivala fotografije svog trudničkog trbuščića, istodobno šaljući srca Bezini, njegova nova odabranica također se javno hvalila stasitim hokejašem.

View this post on Instagram

My fav one Parents to be

A post shared by Ivona (@ivy_corleone) on

INSTAGRAM
Ivona Zlatić

Tako je Sonja objavila njihovu zajedničku fotografiju i odgovorila ujni Katarini koja živi u Teksasu kako će ju sljedeće godine sigurno upoznati s Goranom s obzirom da mu uskoro počinje nova hokejaška sezona, piše Slobodna Dalmacija.

Inače, Bezina iza sebe ima i propali brak sa Švicarkom Carole, s kojom ima i dvoje djece, objavio je Story.hr. Također se priča kako je hokejaš, čiji otac je poznati vaterpolist Tonko Bezina, fotografkinju Sonju već pozvao k sebi u Švicarsku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 18:12