ODMOR IZ SNOVA

FOTO: NINA U DRUŠTVU SLAVNIH PRIJATELJICA UŽIVA NA KARIBIMA Omiljeno odredište svjetskog jet seta istražuje s najbogatijom Srpkinjom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.04.2019. u 14:03

Instagram

 

Nina Badrić već tjedan dana uživa na Karibima, i to u društvu najbogatije Srpkinje, Sandre Meljničenko koja je ovih dana ondje proslavila rođendan.

Sandra, bivša manekenka i žena ruskog milijardera Andreja Meljničenka, i Nina druže se već godinama pa ne čudi da Nina nije odbila poziv na ovaj egzotični odmor.

Osim čarobnim plažama, kafićima i delicijama Nina se pohvalila i jahtom kojom obilaze otočje. Prva stanica bio im je Sveti Bartolomej (St. Barths), inače omiljeno odredište svjetskog jet seta, a posljednje fotografije objavila je s otoka Necker, u sklopu Britanskih Djevičanskih otoka, koji je u vlasništvu Virgin Groupe, odnosno milijardera Sir Richarda Bransona.

 

Branson otok redovno iznajmljuje svjetskom jet setu, ima smještajni kapacitet za oko 35 osoba, a iznajmljuje se za otprilike 65.000 dolara ili oko 430.000 kuna dnevno.

 

O jahti, pak, na kojoj uživaju već smo pisali prošle godine kad ju je lijepa Sandra dobila navodno na poklon od muža. Golemi luksuzni brod imena Sailing Yacht A (SYA) dugačak je 143 metra, ima nevjerojatnih osam katova i heliodrom, a može primiti 20 gostiju i posadu od 54 člana. Vrijedi više od 400 milijuna eura.

 

S Ninom i Sandrom već tradicionalno u društvu je i Eva Cavalli, supruga slavnog dizajnera Roberta Cavallija.

Srpski Blic piše da su gosti na proslavu rođendana na otok stigli privatnim avionima, a tulum su organizirali na plaži.

 

Izdvajamo