MEDENI MJESEC

FOTO: NIVES UŽIVA NA PIJESKU, A GORAN SE ZNOJI NA TERENU Zaljubljeni par uživa u Australiji, lijepa voditeljica opet mami uzdahe na plaži

 
 INSTAGRAM

Novopečeni par na hrvatskoj estradi, Nives Čanović i Goran Ivanišević, čini se uživa u bračnom putovanju.

Njihova je ljubav otkrivena krajem 2016., pa premda o privatnom životu ni jedan ni drugi nisu nikad puno pričali, ipak nisu sakrili činjenicu da su 15. prosinca prošle godine jedno drugome zakleli na vječnu ljubav.

Desetak dana kasnije Nives je vijest potvrdila objavom nježne zajedničke fotografije na Instagramu, a pretpostavljalo se da će za medeni mjesec odabrati Australiju. Naime, Ivanišević je već u prosincu znao da odlazi u Melbourne na Australian Open, a ni Nives to sigurno nije htjela propustiti.

Nives je netko fotografirao s leđa na pješčanoj plaži, a ona je uz sliku dodala opis: ‘Savršen dan!’ U komentarima je napisala prijateljima da joj fale, no i da se brzo vraća.

Perfect day #seaview

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Na Instagramu se pojavila i fotografija Gorana Ivaniševića. Objavio ju je na profilu fotograf Paul Orfali, a Gorana je uhvatio na terenu u akciji s poznatim australskim tenisačem Toddom Woodbridgem. Dok se Woodbridge trudio, Goran je pridržavao suncobran. No, očito se radilo o zabavnom meču jer su osim Todda i Ivaniševića sudjelovali Pat Cash i Mansour Bahrami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:58