NEPREPOZNATLJIVA

FOTO: OVAKVO IZDANJE NISMO OČEKIVALI OD NJE Antonia Dora Pleško iznenadila kompletnom promjenom imidža

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.03.2018. u 15:03

Split, 281114.
Skola likovnih umjetnosti u koj se ucenici mogu skolovati u smjerovima graficki dizajner,kiparski dizajner,fotografski dizajner,slikarski dizajner,industrijski dizajner i dizajner odjece
Na fotografiji:Antonia Dora Plesko , ucenica modnog dizajna.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Božidar Vukičević / CROPIX

Antonia Dora Pleško

 

Kada se pojavila, po drugi puta, u Supertalentu, Antonia Dora Pleško mnoge je iznenadila svojom promjenom. Nije ni čudo obzirom da smo je se sjećali kao djevojčice s gromkim glasom, a na pozornicu je stupila odrasla djevojka s vlastitim stilom, piše Slobodna Dalmacija.

Iz emisije u emisiju Antonia se mijenjala. Od 'casual', šarene i pomalo boho djevojke dobili smo pravu damu u večernjim haljinama, a njeno 'Purple rain' izdanje u dugoj, svjetlucavoj haljini svi pamtimo. Pokazala nam je da nije strogo vezana uz jedan pravac, pa se iz tjedna u tjedan 'igrala' kombinacijama.

Da se stilski još uvijek traži, pokazala je posljednjom svojom objavom na Facebooku.

 

Kompletna promjena imidža neke je sigurno šokirala, ali ne možemo se oteti dojmu da se Antonia nekako posebno snašla u ovome izdanju.

Ne znamo je li joj kao inspiracija poslužila Alicia Keys čije je stihove citirala u objavi, ili pak Rihanna, na koju je čak i podsjetila izgledom, ali moramo priznati - frizura joj stoji. Splićanka je napravila pravi 'makeover' i splela kosu u sitne pletenice.

Popratila je 'look' i dugim noktima, pa se i njima pohvalila, a obožavatelji su jednoglasno zaključili da je ekstra.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo