AURA U ZAGREBU

FOTO: POZNATE DAME NA PREDSTAVLJANJU NOVE KOZMETIKE Trudna Nataša Janjić više ne može sakriti trbuščić, ali blista kao nikad prije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.11.2018. u 13:04

Bojan Zibar / Promo

 

Kozmetički brend Aura, u srijedu navečer je proslavio svoj povratak na hrvatsko tržište. Riječ je o brendu duge tradicije, osnovanom prije više od dva desetljeća u Nišu, a danas je jedan od vodećih brendova za proizvodnju i distribuciju kozmetike na ovim prostorima. Svima i više nego poznati, Absolute Matte ruževi iz nove kampanje pod nazivom ‘A star is born’, osvojio je klijentice još od svog prvog lansiranja 2015. godine, a danas se u BIPA prodavaonicama mogu pronaći novi, redizajnirani, još bolji i kremastiji ruževi pod istim nazivom.

U ugodnoj atmosferi poznatog zagrebačkog restorana Dubravkin put sinoć su se okupile brojne osobe iz svijeta ljepote i poznate dame poput Nataše Janjić, Bojane Gregorić Vejzović, Olje Vori i Lejle Filipović. Inače, ovo je prvi put u povijesti brenda da Aura ima svoju ambasadoricu, odnosno zaštitno lice. Naime, za cijelu 2018. godinu ambasadorica je poznata glazbenica Severina Kojić.

FOTOGALERIJA: Poznate dame na predstavljanju brenda Aura

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo