WHITE PARTY

FOTO: RASKOŠNI ANĐEOSKI KOSTIMI I BIJELA ČAROLIJA U MAKARSKOJ Prepoznatljivi party oduševio goste, bila je i jedna od naših najljepših influencerica

 
 Gitz Production

Bijela čarolija proteklog je vikenda zavladala makarskom rivijerom. White party oduševio je brojne goste iz svih krajeva svijeta koji su do ranih jutarnjih sati uživali u jednoj od najprepoznatljivijih svjetskih zabava. Raskošni anđeoski kostimi, senzualni plesni pokreti i akrobatske vještine iskusnih performera izvrsno su se uklopili u pomno uređen i do posljednjeg mjesta ispunjen Makarana Beach Club.

Brojni Hrvati, ali i turisti iz cijelog svijeta ovog su ljeta redoviti gosti Makarane, a njihova lijepa iskustva, pohvale na društvenim mrežama i najave ponovnog dolaska još jedna su potvrda i priznanje kvalitete i vrhunske usluge ove makarske ljepotice. Među gostima je u bijelom bila i jedna od naših najljepših influencerica Anamaria Raič.

Makarana se prostire na nekoliko stotina metara kvadratnih, a svojim uređenjem izvrsno se uklapa u okolni prostor tik uz Jadransko more.

FOTOGALERIJA: White party u Makarana Beach Clubu

Prekrasan prostor koji krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, vrhunski glazbeno program, scenski nastupi umjetnika raznih plesnih disciplina te očaravajuća produkcija po najmodernijim svjetskim trendovima obećavaju još brojne nezaboravne trenutke koji će nas oduševljavati sve do kraja ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:08