ŽELI POSTATI MAJKA

Gdje je nestala Dvina Meler? Bivša manekenka živi avanturističkim životom

 Srdjan Vrancic / CROPIX

Nekad manekenka, danas avanturistica, svoj je hobi pretvorila u posao. Oduvijek je voljela putovanja, pa je pokrenula Udrugu za promicanje kulture, kulturnih programa i prijateljstava među zemljama naziva Kairos, piše Story.

Bavi se putovanjima, organizira izložbe, piše putopise i radi kao novinar. Cilj joj je proputovati sve države svijeta.

- Dosad sam bila u 161, a ukupno ih ima oko 200 - rekla je za Story.

Godišnje na putovanjima provede po šest mjeseci, a na zadnjem putovanju je dva mjeseca provela na Pacifiku. Zbog neobičnih priča i kultura više voli putovanja po zabačenim dijelovima svijeta, nego primjerice posjet New Yorku. Dvina je 17 godina u vezi s Darkom Dovedanom. Priznala je kako jako želi postati majka, a kad dobije bebu prvo će reducirati putovanja. U svijetu manekenstva više se ne vidi.

- Sad imam 40 godina, a prije četiri godine sam shvatila da nosim revije u društvu curica. To mi je bilo glupo - zaključila je Dvina.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 03:57