ŽIVOTNI ZAOKRET

GDJE JE NESTALA STEFANY HOHNJEC? Nekadašnja manekenka i Miss sporta okrenula se privatnom biznisu i vjeri: 'Molitva je moj oslonac i snaga u životu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 16.09.2017. u 09:23

Zagreb, 231012.
Wedding store Vesna Sposa proslavlja dvadesetu godisnjicu i tim povodom organizirana je revija vecernjih haljina i vjencanica.
Na fotografiji: Stefanie Hohnjec.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

 

Nekad medijski vrlo eksponirana kao manekenka i Miss sporta 2004. godine, koja se bavila ritmičkom gimnastikom i sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske, danas vodi neki posve drukčiji život. Stefany Hohnjec živi daleko od medija te se okrenula vjeri koja joj pomaže u svakodnevnom životu i sportu kojim se i dalje bavi.

 

- Nakon povratka iz Kine, u kojoj sam u Pekingu radila u privatnoj sportskoj akademiji, s djecom predškolskog i školskog uzrasta, po povratku u Hrvatsku zaposlila sam se u struci u jednoj firmi, u kojoj sam dvije godine radila kao menadžer za marketing i prodaju - ispričala je Hohnjec za Tportal.

Osim toga, ostvarila je svoj dugogodišnji plan - otvorila je i klub ritmičke gimnastike.

Dubrovnik,140614.
Veceras je u Dubrovniku svecano otvoren Onofrio Ice bar, prvi takve vrste.
U objektu se nalaze caffe bar, Korejski restoran i prostor u kojem se nalaze ledene skulpture znamenitosti grada Dubrovnika, a koje je izradio dubrovacki kipar Ivo Jasic. Na fotografiji: Antonija Blace i Stefani Hohnjec.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonci Plazibat / CROPIX
 

- Cijeli život znam u srcu da će ritmička gimnastika biti dio mog života i da ću se time baviti, ali nisam znala kada će biti taj pravi trenutak da ostvarim svoj san i otvorim svoju školu ritmike. Zadnjih godinu i pol imala sam sve češće misli o ostvarivanju toga i stvari su se polako počele događati u tom smjeru. Počela sam rad u drugim klubovima i upisala Stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U roku od godinu dana odlučila sam pokrenuti svoju školu ritmike i započeti s onime što volim te sam otvorila Klub ritmičke gimnastike Stefany Hohnjec na lokacijama u Velikoj Gorici i Zagrebu, koji će s radom započeti sljedeći tjedan - ispričala je.

Zagreb, 220416. Arena Centar, Laniste.
Uz prisustvo mnogih poznatih lica veceras je otvorena trgovina americkog modnog brenda U.S. Polo.
Na fotografiji: Stefany Hohnjec.
Foto: Livio Andrijic / CROPIX *** Local Caption ***
Livio Andrijic / CROPIX
 

Svoje slobodno vrijeme koristi za molitvu te u njoj pronalazi unutarnji mir.

- Vjera je moj oslonac i snaga u životu kako bih svaki dan mogla kročiti u nove izazove i životne situacije. Moja vjera je dio mene i pomaže mi kako bi moj život bio ispunjen i imao smisla. Sretna sam što time mogu pomagati i raditi s mladima kroz Kursiljo, pokret malog kršćanstva, i biti animator na krizmaničkim tečajevima, pojasnila je Stefany za Tportal.

ELIPSO

Izdvajamo