LANA BANELY

HRT NAPUŠTA JOŠ JEDNA ZVIJEZDA? Poznata novinarka pred odlaskom s televizije na kojoj je provela desetljeće, navodno se još samo čeka službena potvrda

 Biljana Gaurina / CROPIX

Otkako je na svijet prošle godine donijela djevojčicu Naomi, Lana Banely se gotovo nikako nije pojavljivala u medijima, u potpunosti se posvetivši svojoj djeci. Sportska novinarka HRT-a, govori se po prisavskim kuloarima, još je jedno prepoznatljivo lice koje navodno odlazi s televizije na kojoj je provela 10 godina, piše tportal.

Lane Banely nema na malim ekranima jer je koristila produženi rodiljni dopust, no od tri upućena izvora s Prisavlja tportal doznaje da lijepa sportska novinarka navodno 1. listopada odlazi s HRT-a. Još se samo čeka službena potvrda s HRT-a nakon što se riješi potrebna papirologija.

Lana je 2008. postala stalni dio sportskog tima ekipe HTV-a te je sudjelovala u brojnim projektima, od svjetskih prvenstava do Olimpijskih igara. Među ostalim bila je urednica sportskih vijesti u 'Dnevniku' te emisije 'Olimp'.

Banely je i ranije izjavljivala kako bi se bez imalo razmišljanja odrekla karijere i novca u korist obitelji, a navodno je upravo majčinstvo razlog zbog kojeg je bivša prvakinja u taekwondou odlučila otići s HRT-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:22