KRIZA ZBOG KORONAVIRUSA

IDA PRESTER S OBITELJI POBJEGLA IZ BEOGRADA NA SELO 'Uplašena sam i zabrinuta, kao i svi, meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjega'

 
 Marko Miscevic / CROPIX

Pjevačica i voditeljica Ida Prester, čija je karijera zbog strogih mjera ograničenja uvedenih zbog epidemije koronavirusa trenutačno na čekanju, odlučila je s obitelji, suprugom Ivanom, i sinovima okom i Rijom, pobjeći na selo.

Ona s obitelji živi u Beogradu, iako je često zbog posla na relaciji Beograd-Zagreb, u kojemu su uvedene stroge zabrane kretanja.

- Pobjegli smo na selo. Meni su apsolutno svi poslovi otkazani do daljnjeg. Uplašena sam i zabrinuta, kao i svi. Pa bar da smo na svježem zraku, nek klinci misle da su na praznicima.

Uzeli smo kućicu na planini Rudnik, nigdje nikog dok ne odemo do varošice, samo sume i planine. Generalni reset. Držite se, ljudi, poručila je Ida putem Facebooka iskazavaši zabrinutost za vlastitu budućnost poput mnogih drugih umjetnika.

Od subote je na snazi dodatni policijski sat koji vikendom važi od subote u 13 sati do ponedjeljka u pet ujutro, uz mogućnost vlasnicima kućnih ljubimaca za šetnju od 23 sata do jedan poslije ponoći, najdalje 200 metara od mjesta prebivališta. Policijski sat radnim danima vrijedi od 17 do pet ujutro. Kretanje između gradova u Srbiji nije zabranjeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:41