INSTAGRAM UMALO PREGORIO

IVANA VIDA ODLUČILA STAVITI TOČKU NA 'DŽEMPER SKANDAL' Sad tvrdi da je sve bila šala: 'Ma tko mi to drži prodike i kaže da JA nekog gledam svisoka?!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.02.2019. u 15:57

Instagram

Svi koji su se uznemirili "džemper skandalom" supruge proslavljenog hrvatskog nogometaša Domagoja Vide, sada mogu odahnuti. Naime, Ivana Vida u subotu je pojasnila da se radilo o - šali.

Podsjetimo, supruga Domagoja Vide nedavno je odlučila svoj problem iznijeti u javnost, preko društvenih mreža: uz fotografiju džempera suženog u pranju prozvala je svoju spremačicu i ponudila javno glasovanje u vezi njezina zaposlenja - misle li pratitelji da neimenovana gospođa loše obavlja svoj posao i je li ovakav "grijeh" vrijedan otkaza, priupitala je bivša misica na mreži.

Riječ je o džemperu Alberte Ferretti, za koji su Vide izdvojili nekoliko tisuća kuna iz kućnog budžeta, kako piše Slobodna Dalmacija.

Komičar Luka Bulić tim je povodom skladao i šaljivu pjesmicu posvećenu gospođi Vida.

- Drago mi je što u Hrvatskoj nema puno važnijih i ozbiljnijih tema od moje objave na Instagramu, pa sam postala tema kolumni, Bullhitova i naslovnica jer sam "sablaznila" i "prenerazila" hrvatsku javnost", otpočela je nekadašnja misica svoje objašnjenje u posljednjoj objavi.

- Možda je moja šala bila loša ili neprimjerena, ali je bila SAMO šala. Emotivna sam, otvorena, iskrena i na sve ljude gledam jednako. Kao što bi moj Domagoj bio na tapeti da napravi pogrešku na terenu, kao što bi neku manekenku ismijali da padne na pisti, našalila sam se na račun svoje stisnute majice, jer - Bože moj - greške se događaju svakome od nas. Svoju spremačicu cijenim, dobro se slažemo i nisam je izložila osobno. I baš zato što na nju ne gledam kao manje vrijednu (i što god su mi sve pripisali), mogu se našaliti s njom kao s bilo kim drugim..., stoji dalje.

- A onda mi prodike drži netko tko napiše da ne bi takvo što objavila jer "o njenoj volji ovisi njena egzistencija". Pa tko onda na koga gleda s visoka? Nikada si ne bih dala za pravo to reći, jer smatram da moja spremačica sigurno može živjeti i bez mene jer je vrijedna osoba...

Žao mi je ako je bilo koga zasmetala ova objava jer u njoj nije bilo zlobe - što razumiju svi koji me znaju, uključujući moju spremačicu. Ne znam je li zlobe bilo kod svih tih vrlih komentator(ic)a, koji me tako dobro poznaju da mogu procijeniti jesam li ja "tipična žena nogometaša", a čije su me riječi pogodile onako kako svi ti koji me ne poznaju nikada neće znati. Ja sam imala loše primljenu šalu, a svi oni odmah su bili spremni baciti kamen (sami srećom nemaju grijeha), napasti me kao osobu i strpati u neki koš, opravdava se danas.

- Moj Instagram je - moj. Nije fejkerski, ne prikazujem samo ono lijepo nego ljudima koji me prate želim približiti svoj život, koliko su mi važni David i Domagoj i kako sam ponosna na njih i na nas. Koga ne zanima, ne mora me naravno pratiti. Ali ne morate me osuđivati jer sam SVOJA, samo zato što većina ljudi Instagram koristi da bi prikazala tek filtriranu, nasmiješenu i ulickanu verziju sebe, politički korektnu i često ne potpuno iskrenu....

- P.S. Hvala onim medijima koji nisu sudjelovali u histeriji oko jedne nebitne objave na Instagramu te se bave ozbiljnim temama, zahvaljuje Vida srdačno na kraju objave.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo