SUPRUGA NOGOMETAŠA

IVANA VIDA U NAPADU BIJESA NA INSTAGRAMU PREKRŠILA ZAKON?! Izvrijeđala curu zbog komentara pa javno objavila njezinu adresu i pozvala Kohortu

 Instagram

Ivana Vida, supruga nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, na Instagramu se posvađala s jednom pratiteljicom, nakon čega je pozvala druge pratiteljice njezina profila na javno sramoćenje te djevojke, a u cijeloj je priči moguće došlo i do kršenja zakona jer je Ivana Vida, prenose danas neki mediji, javno objavila adresu djevojke čiji joj se komentar nije svidio.

Naime, djevojka je napisala komentar 'moraš imati želudac za spavati s ovakvim makar bio dobar do neba i natrag', što je navodno jako razljutilo 24-godišnju suprugu nogometaša. Izvrijeđala je autoricu komentara, nazvala ju pogrdnim imenima i pozvala na javno sramoćenje među svojim obožavateljima.

'Šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od sedam ujutro i čačkaš, je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila. Jebena si ti odvjetnica kad 'briješ'. Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca', napisala joj je Vida.

Uz to je i pozvala obožavatelje da joj pomognu identificirati djevojku koja je napisala taj komentar pa je nakon toga javno objavila mnoge podatke o njoj, uključujući i adresu na kojoj se tu djevojku može naći. Uz njezinu je adresu poručila i 'da će Kohorta doći po nju na tu adresu', no nakon nekog vremena je izbrisala Insta Story u kojem je to napisala.

'Molila bih da mi se prijatelji, roditelji od dotične djevojčice ne ispričavaju već bolje da porade na odgoju i kulturi svoje prijateljice/kćeri, a kod mene može doći na savjete kako imat lijep život i uz to dečka/muža koji ju obožava. Jasno joj treba biti da ja ne zaboravljam. Lijepo je vrijeđat čovjeka s kojim imam dijete? Na stup srama odmah! Moj muž je toliko velikodušan kada sam ja u pitanju i ispunjava apsolutno sve moje želje - tako da smo odlučili platiti liječenje dragoj 'odvjetnici'! Znam već u startu da će liječenje biti jako skupo jer je ovo ipak jedan ozbiljan slučaj, ali vidite kakva sam ja HUMANITARKA. Nakačila se na krivu osobu! Zašto šutjet? Zato što sam žena poznatog nogometaša i pritom ne iznosit svoje mišljenje, bit zakopčana u rolku i imat flaster na ustima. Srećom imam super odvjetnike! A ona kao 'školovana odvjetnica' bi trebala znati za što je sve mogu kazneno teretit', napisala je među ostalim bivša kraljica Hrvatske Ivana Vida, a prenosi 24sata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 12:07