'NIŠTA NE MOŽE STATI IZMEĐU NAS'

Ivanišević o odnosu s bivšom suprugom Tatjanom: 'Ona je moja obitelj i uvijek će to biti'

 Goran Sebelic / CROPIX

Iako o svom privatnom životu ne voli puno govoriti, Goran Ivanišević je u intervjuu koji je dao za InMagazin Nove TV ipak otkrio nekoliko detalja o odnosu s bivšom suprugom Tatjanom Dragovićem te njezinim novim partnerom Vlahom Arbulićem. Prošlog tjedna, na 15. obljetnicu Goranovog osvajanja Wimbledona, stadion u Umagu dobio je njegovo ime, a tim povodom tamo se okupila cijela obitelj.

Mnogima nije jasno kako se Goran i Tanja i nakon rastave tako dobro slažu, a evo što naš najtrofejniji tenisač svih vremena ima za reći o tome.

- S Tatjanom sam proveo toliko lijepih trenutaka od njezine osamnaeste godine i ona je moja obitelj i uvijek će to biti. Podrška mi je i menadžer, a podržavala me u lijepim i lošim trenucima. Prošli smo toliko toga zajedno, a to što se nismo našli na toj emotivnoj strani i da smo se razišli, nema veze - objasnio je.

Dodao je da je to nekom možda nenormalno, ali da je njemu nenormalno kad ljudi poslije razoda jedni od drugih okreću glavu.

- Mi sve radimo kao obitelj, jer mi to jesmo i uvijek ćemo to biti. Ništa ne može stati između nas - zaključio je.

Goran je u odličnim odnosima i s Tatjaninim novim partnerom Vlahom s kojim bivša manekenka ima kćer Lucu.

- Što se mene tiče, s Vlahom sam u super odnosima, a je li dobro odabrala, morate pitati nju - kaže Goran koji s Tanjom ima sina Manuela (9) i kćer Amber (13). I godišnji odmor provest će s Tatjanom i djecom u Dubrovniku, a na put se spremaju ovih dana. Na to što žene komentiraju kako s godinama izgleda sve bolje, kaže samo da brojne udvaračice ni ne primjećuje.

- Mislim da mi još nijednom žena nije prva pristupila, no nemam ništa protiv toga. Uopće nisam kompliciran tip. Dosta sam jednostavna osoba, prošao sam puno toga u životu da bih sada komplicirao stvari, a niti sam više u godinama. Ako se to i dogodi, onda ću vam reći - zaključio je Goran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:04