VJERA MU JE JAKO BITNA

Jasmin Stavros otkrio svoj ritual: Umjesto da gledamo televiziju, žena i ja izmolimo krunicu

 Duje Klaric / CROPIX

Da nema namjeru uskoro stati s naslovima, govori činjenica da Jasmin Stavros, već sad, kad ni ljeto nije počelo, ima čak četiri ponude za doček nove godine, piše Slobodna Dalmacija.

Prema tome za očekivati je da mu je raspored za nadolazeće ljeto itekako ispunjen, toliko da nema nijedan slobodan vikend. Unatoč dugogodišnjem stažu na domaćoj sceni je i dalje jedan od najtraženijih izvođača, pa se mnogi pitaju kako to sve izdrži.

- Sve sam podredio obitelji i glazbi. Imam tjelesne kondicije, ne pušim i ne pijem alkohol, a pazim i na duševni mir. Pomolim se svako jutro, a u toku dana također to negdje učinim u tišini. Navečer, umjesto da gledamo televiziju, žena i ja izmolimo krunicu. Dobro, pogledaju se vijesti, malo sporta i to je to.

Ne želim gledati nikakve političke emisije, ni slične uznemirujuće sadržaje - objasnio je Stavros i dodao kako sve to utječe na njegov život i kondiciju.

Nedavno je s tamburaškim sastavom Barabe snimio pjesmu 'Kraljevi zabave' koja je već pravi hit, a uskoro će je predstaviti i na CMC festivalu u Vodicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:46