ŠTO KAŽU POZNATI

JE LI SADA VEĆ POMALO DOSTA SLAVLJA 'Vatrene smo dočekali fantastično, ali bilo bi vrijeme da se od sljedećeg tjedna svi prihvatimo posla'

 
 Hanza Media

Doček hrvatske nogometne reprezentacije bio je jedan od onih događaja za pamćenje i zasigurno u bližoj budućnosti nećemo vidjeti ništa slično.

Euforija i delirij kojim su dočekani Vatreni uistinu se ne daju lako opisati riječima, no nakon Zagreba uslijedili su dočeci i u Zadru, Splitu, Imotskom, Donjem Miholjcu, Slavonskom Brodu, Rapcu...

Stoga smo neke naše javne osobe upitali je li im već dosta slavlja.

Evo što su odgovorili:

Tomislav Mrduljaš, glazbenik

Split, 240418. 
U prostorijama Splitskog festivala strucna komisija izvrsila je odabir pjesama koje ce biti izvedene na ovogodisnjem festivalu.
Na fotografiji: Tomislav Mrduljas, direktor festivala.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Bašić / CROPIX

- Sve je bilo fantastično, naše sportaše dočekali smo na najbolji mogući način, ali bilo bi vrijeme da se od sljedećeg tjedna svi prihvatimo posla kako bismo u budućnosti mogli slaviti još nečije uspjehe.

Daniela Trbović, TV voditeljica

Bruno Konjević / CROPIX

- Teško će biti nastaviti održavati ovu razinu ljubavi, sreće i uspjeha s našom sumornom svakodnevicom. Osobno nisam jako slavila, premda priznajem da me je kockasta groznica prodrmala u navijačkom smislu.

Diana Roko, novinarka, HTV

Dubrovnik, 220716.
Dubrovacki bend Gruhak odrzao je koncert nazvan U cast Indexima na kojem su na svoj poseban nacin izvodili hitove poznate grupe Indexi. Na koncert benda Gruhak dosla je i Slavica Ecclestone.
Na fotografiji: Diana Roko.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonči Plazibat / CROPIX

- Meni nije dosta, to je prekrasno. Trebali bismo se sad prebaciti na EP u vaterpolu koji je počeo u Barceloni. Nastupima naših baš se radujem i na njihovu medalju ne moramo čekati 20 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:21