PREDSTAVILA NOVI SINGL

JEDINSTVENA VEČER DANIJELE MARTINOVIĆ 'Životna želja svakoj djevojčici je da završi u dvorcu, a ja sam imala osjećaj da sam princeza tog kraljevstva'

 
 Marko Lorenzo Blaslov /

U čarobnom ambijentu dvorca Zemono na brdu iznad Vipave, Danijela Martinović priredila je jedinstvenu večer na kojoj je sa svojim slovenskim prijateljima predstavila novo glazbeno ruho svojih bezvremenskih hitova poput "Danima, godinama, satima", "To malo ljubavi" i "Zovem te ja" ali i najnovij singl "Čovjek bez adrese" koji pred publiku izišao prije dva dana.

Danijela je na pjesmi i sama autorski sudjelovala uz skladatelja Zorana Mišolongina.

Marko Lorenzo Blaslov /

- Životna želja svakoj djevojčici je da jednom završi u dvorcu, a ja sam ove večeri imala osjećaj da sam princeza tog kraljevstva - ispričala je pjevačica koja je koncept za promociju osmislila sa svojim prijateljem Tomažem Kavčićem, eminentnim slovenskim kuharom čiji je restoran "Pri Lojzetu" više puta proglašen najboljim restoranom u Sloveniji.

Splićanka je imala više razloga za zadovoljstvo jer ono što je posebno iznenadilo jest priča oko tonika koji se točio, a u čijem je nastajanju i sama sudjelovala.

Marko Lorenzo Blaslov /

Riječ je o "Dialogu" koji se savršeno nadopunjuje s okusom gina "Monolog".

- Ako je "Seks i grad" mogao imati Cosmopolitan zašto mi ne bi imali gin, hit ženskog dijela publike koji možemo sami osmisliti a paše baš svakom ambijentu - kazala je Danijela i pritom najavila slovensku turneju od koje posebno ističe koncert u Ljubljani, 12. veljače 2020. godine u Cankarjevom domu, gdje će se slaviti ljubav.

Marko Lorenzo Blaslov /

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:45