Jolina supruga Ana u ružičastoj haljini istaknula je preplanuli ten

 Tonći Čerina

Ugodnim druženjem na omiljenoj modnoj adresi u splitskoj Marmontovoj ulici – Lei Lou by Aleksandra Dojčinović u subotu su brojni poznati Splićani i prijatelji branda zajedno s najomiljenijom domaćom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović proslavili drugi rođendan prodajnog mjesta.

U osvježavajućim okusima Strongbow cidera i slatkim Dolcela kolačićima tako su uživali Danijela Martinović, Viktorija Rađa, Ana Čagalj, Vjekoslava i Hana Huljić, Jurica Pirić, Neda Makljanić Kunić, Ivan i Sandra Ledenko, Sonja Dvornik, Ivan Gaće, Danilo Vukicevic, Katarina Pentek te mnogi drugi.

Ovim druženjem je zaokružena uspješna modna sezona kojoj su prethodile prva samostalna revija i cruise kolekcija. Brojni gosti prisustvovali su predstavljanju kolaboracije Lei Lou za Havaianas, gdje je brend stao uz bok velikim modnim imenima kao što su Valentino i Missoni. Kako se bliži vrijeme ljetnih festivala i glazbenih večeri na otvorenom koje će od sredine mjeseca preplaviti Jadran, Lei Lou haljine su kao stvorene da na takvim događajima brojne dame ne prođu nezapaženo.

Tonći Čerina

Tonći Čerina

Tonći Čerina

Tonći Čerina

Tonći Čerina

Tonći Čerina

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:47