ODLAZAK S HRT-A

JOŠ JEDNA MILJENICA GLEDATELJA ODLAZI S HRT-a Simpatična voditeljica nakon 13 godina napustila javnu televiziju i otišla na RTL

 Goran Mehkek / CROPIX

Javna televizija ostaje bez još jednog lica koje gledatelji obožavaju, a riječ je o Jeleni Pajić koja je nakon 13 godina odlučila s HRT-a preći na komercijalnu televiziju.

Iako tportalu s HRT-a nisu htjeli potvrditi odlazak Jelene Pajić jer 'radno-pravne odnose ne smiju komentirati', objave na Facebooku otkrile su kako je ondje jučer provela svoj posljednji radni dan. Iz prepiske kolega, koji su joj poželjeli puno sreće na novom radnom mjestu te izrazili žaljenje što su s HRT-a 'bukvalno otjerali jednu od najboljih novinarki', dalo se naslutiti da Jelena odlazi na RTL televiziju. Navodno bi joj ondje prvi radni dan trebao biti 1. ožujka.

Jelena Pajić je do 2014. godine radila na Radio Sljemenu, a zatim je postala jedno od zaštitnih lica emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'. Uz to, s Duškom Ćurlićem vodi 'Bingo', a gledatelje je osvojila svojom simpatičnošću, neposrednošću i profesionalnošću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:27