GLAVNI DASA U GRADU

'KAKVA KRISTINA MANDARINA, NIVES JE TOP!' Celzijus utegnuta u lateks bila glavna atrakcija na prijateljičinu rođendanu, pao i vrući ženski poljubac!

 
 INSTAGRAM

Voditeljica Ecija Ivušić u nedjelju je u jednom zagrebačkom restoranu proslavila 33. rođendan, a na tulumu su se okupili njezini najbolji prijatelji - pojavili su se, između ostalih, i Nives Celzijus, Snježana Mehun te Dalibor Petko.

Osim u slavljenicu, svi pogledi bili su uprti i u zgodnu Nives, koja je za ovu svečanu prigodu odjenula crne hlače od lateksa koje su istaknule njezinu bujnu stražnjicu.

- Nives, kao grom si! Kakva Kristina Mandarina, ti si top! - komentirali su oduševljeni obožavatelji Nivesin imidž na društvenim mrežama.

A nakon što je seksepilna pjevačica, spisateljica i glumica "vrućim" poljupcem Eciji čestitala rođendan, o čemu su se odmah raspisali domaći mediji, Celzijus se o svemu u šaljivu tonu oglasila i na svom profilu na Instagramu:

- Slavili smo Ecijin rođendan i bilo je super. Danas mi je opet super jer sam glavni dasa u gradu. Naime, piše da sam ostvarila san svih gradskih dasa i masa i poljubila najljepšu Hrvaticu. Ništa, idem sad isprintat' i uokvirit' taj tekst i staviti ga ispred kreveta da me svako jutro podsjeti koja sam faca - napisala je Nives.

Kratka snimka spomenutog vješto odglumljenog poljupca bila je objavljena na jednom od Instagram Storyja, no nažalost, ista više nije vidljiva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:48