POČECI

KARIJERU SU POČELE GRADITI ZAJEDNO Prva američka dama Melania Trump bila je prva cimerica jedne od naših najuspješnijih manekenki

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.01.2017. u 21:31

First Lady Melania Trump walk in the inaugural parade after President Trump was sworn-in as the 45th President in Washington, D.C. on January 20, 2017., Image: 312150877, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A
Profimedia, Face To Face A

Nakon što je srpska manekenka i bivša misica Svetlana Dimitrić Šarić ispričala da je jedno vrijeme dok je živjela u New Yorku bila susjeda Melanije Trump te se prisjetila da je sada već prva dama oduvijek odisala finoćom i otmjenošću, majka Ljupke Gojić na Instagramu je podijelila jedan detalj s početka zavidne manekenske karijere svoje kćeri.

Naime, kako je otkrila u postu, supruga novog američkog predsjednika Donalda Trumpa bila je prva Ljupkina cimerica u Milanu.

A evo kako je to ispričala Ljupkina majka Željka.

 

- Doma smo uvijek svi ludi na Ljubu Groznog, jer nikad ne zna o kome govorimo, osim ak' nije Đani Šverko ili Goran Štrok (stari automobilistički asovi).

Popodnevni razgovor sa zadrtim rockerom nezainteresiranim za jet set.

Ja: Kako ovih dana nigdje nema Ivanke Trump?

- Tko je to, pita on. Ja: Pa bivša Trumpova zena..

- Pa bivša je, veli..

Ja: Sjećaš se kako je bila slična onoj bosanskoj pjevačici, i tu zapnem i nikako se sjetiti kako se zove Hanka Paldum.

- Kojoj, pita om. Ja: Pa onoj plavoj iz Sarajeva, kako se zove..

- Esma Redžepova, kaže Ljubo Grozni.

Ja: Ma je, dalje. Daj da se sjetim, pomozi..

- Neda Ukraden, kaže on sav ponosan kako zna dva imena, a nisu Eric Clapton i Mick Jagger.

Ja: Znaš li da je Melania bila prva Ljupkina cimerica, u Milanu, pitam ga.

- Koja Melania?!, pita on i ode u garažu.

Melania Trump odmalena je pokazivala smisao za modu, pa mnogi koji su je poznavali danas kažu da su znali da će završiti u modnoj industriji.

Nakon što je osvojila titulu prve pratilje Miss Slovenije 1992. godine počela se baviti manekenstvom. Karijeru je prvo gradila u Italiji, pa se preselila u Pariz nakon čega je uslijedila Amerika. I dok je Ljupka postala poznata u svijetu mode, Melaniji na tom području to nije uspjelo.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo