PREKID

KRAJ KRATKE LJUBAVI ORNELE VIŠTICE I ISKUSNOG CHEFA MATE JANKOVIĆA Lijepa glumica ekskluzivno za Gloriju otkriva zašto joj je 'prekipjelo'

 
 Biljana Gaurina / CROPIX

Vijest da su se lijepa Ornela Vištica i poznati chef Mate Janković zaljubili, odjeknula je poput bombe krajem studenog i izazvala oduševljenje u javnosti, posebno stoga što ni jedan ni drugi nisu ni u jednom trenu htjeli potvrditi, odnosno demantirati vijest. No, čini se da je toj ljubavi došao kraj, ekskluzivno doznaje magazin Gloria.

Prelijepa 28-godišnja glumica iz Mostara i iskusni chef i član žirija RTL-ova showa ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ snimljeni su u u vrlo prisnom razgovoru na kavi u jednom zagrebačkom kafiću, što je objavio tportal, no ni Vištica ni Janković nisu bili raspoloženi za komentare. Vištica je dodatno potpirila zanimanje javnosti objavom savršeno složenog tanjura na Instagramu koji je Mate osmislio i pripremio.

No, ljubav koja se rasplamsala na snimanju showa ‘Tri, dva, jedan - kuhaj!’ brzo je ugasnula. Zagrebačka glumica ušla je u novu godinu sama i razočarana, piše Gloria.

Da joj se nešto loše događa u privatnom životu dala je naslutiti kad je krajem prosinca iznenadila obožavatelje misterioznom objavom na Instagramu. ‘Zamolila bih sve prijatelje, kolege, novinare i poznanike da me ne pitaju ništa vezano za moj privatan život. Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad’, napisala je među ostalim. Premda nikome nije palo na pamet da su problemi ljubavne prirode, možda je već to bila najava prekida.

Ornela je ekskluzivno za Gloriju otkrila zašto joj je ‘prekipjelo’, a sve o dramatičnom završetku godine najljepše hrvatske glumice čitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 4. siječnja.

Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:05