ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Ljubavni život pod povećalom. Koga zapravo ljubi glumica Nataša Janjić?

 Instagram

Ljubavni život glumice Nataše Janjić posljednjih je tjedana u fokusu javnosti. I dok su lijepu crvenokosu glumicu donedavno u više navrata mediji povezivali s kolegom Goranom Bogdanom, prosvjed podrške kurikularnoj reformi potaknuo je nove glasine.

Kako donosi Story, prije samog prosvjeda Nataša Janjić družila se s crnogorskim glumcem Petrom Strugarom, s kojim je i stigla na Trg bana Jelačića. Okruženi masom, i Nataša i Petar opustili su se pa je markantni Crnogorac šest godina stariju glumicu u nekoliko navrata uhvatio za ruku, kako se ne bi izgubili u gomili. Ubrzo se glumački par ponovno susreo u centru Zagreba, a pridružila im se i fotografkinja Marita Ćopo. Svi zajedno otišli su na kavu na Cvjetnom trgu i usput pogledali neke od performansa uličnog festivala Cest is d’Best.

Splitska glumica i zgodni Cetinjanin trenutačno rade na novoj RTL-ovoj telenoveli “Prava žena”. Premda ni Nataša ni Petar nisu potvrdili kako ih veže nešto više od prijateljstva, očito je da uživaju u zajedničkim trenucima, a glumica nerijetko na svojem Facebooku objavi i pokoju zajedničku fotografiju. Posljednja ozbiljna veza nakon razvoda od producenta Joška Lokasa Nataši je bila ona s ginekologom Marko Kisićem, s kojim je prekinula nakon nešto manje od godinu dana veze. Petar također iza sebe ima propali brak i sina Zariju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:47