RUKOM PISANO PISMO

LUKA MODRIĆ ISPUNIO NAJVEĆU ŽELJU BOLESNOJ DJEVOJČICI 'Zbog hrabrih navijača kao što si ti, mi dajemo sve od sebe, hvala što si bila uz nas!'

 
 Screenshot / Facebook/Twitter

Petogodišnja Selena koja boluje od leukemije, prošli je tjedan dirnula kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Luku Modrića poslavši mu pismo s jednom jedinom nadom - da joj na pismo odgovori.

‘Ona se zove Selena, ima 5 godina i boluje od akutne limfoblastične leukmije s trenutačnom remisijom od prije 6 mjeseci. Selena je divna i hrabra djevojčica puna života i obožava Vatrene, a najviše Luku Modrića kojem je i napisala pismo. Molim vas, dijelite objavu s nadom da će doći do Luke. Ona samo želi njegov odgovor’, objavila je na Facebooku prijateljica obitelji prošli tjedan.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor. Hrvatski nogometni savez na Twitteru je objavio Lukino pismo koji je Seleni također odgovor napisao rukom, a uz pismo priložio je i dres.

‘Draga Selena, hvala ti na pismu podrške kapetanu Luki Modriću i hrvatskoj reprezentaciji. Luka ti šalje odgovor i dres, a Vatreni i HNS žele ti sve najbolje u borbi protiv bolesti’, napisali su u objavi.

Modrić je Seleni napisao da ga je njezino pismo jako razveselilo te kao što ona navija za reprezentaciju, tako i oni svi navijaju za nju.

‘Zbog takvih hrabrih navijača kao što si ti, mi uvijek dajemo sve od sebe na terenu i borimo se za vas! Hvala ti što si bila uz nas’, napisao je Luka i poslao joj pozdrave i zagrljaje.

Luka je ispunio najveću želje jedne djevojčice koja još ne zna ni pisati, ali se potrudila da njezin apel stigne na željenu adresu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:19