USPJEH

MAMIĆ JE DANAS NAJPONOSNIJA OSOBA NA SVIJETU Kći Lucija okreće novu stranicu u životu, proglašena je najboljom studenticom generacije

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.11.2017. u 17:46

Facebook

 

Starija kćer Zdravka Mamića završila je jedno poglavlje svog života, a njezini roditelji ne mogu biti ponosniji.

Lucija Mamić diplomirala je na sveučilištu u Dublinu, na jednom od prestižnijih koledža u zemlji. Griffith College Dublin je najveća privatna visokoškolska institucija u Irskoj, osnovana prije 40 godina, koja prima više od 7.000 studenata, iz gotovo 80 zemalja.

Stoga nije ni čudo da se ponosni otac pohvalio na Facebooku, posebno zbog činjenice da je Lucija proglašena najboljom studenticom generacije.

- Danas sam najponosniji otac na svijetu, žrtva moje cijele obitelji i mene danas je dobila najljepšu nagradu jer je moja kćer Lucija diplomirala na Griffith College Dublin te je zbog izvanrednog uspjeha i zalaganja proglašena najboljom studenticom generacije. Zahvalan sam Bogu na ovom prekrasnom danu i svojoj obitelji na sreći koju mi svakog dana donose, jer obitelj je jedino pravo utočište u ovom bezdušnom svijetu - napisao je Zdravko Mamić.

 

Zdravko Mamić svoju je drugu suprugu Marinu upoznao 1994. godine i uskoro su dobili kćer Luciju, a nakon dvije i pol godine Ivu. Iz prvog braka s Nadom Mamić ima sina Marija.

ELIPSO

Izdvajamo