GLAMUR ILI KIČ?

MODNI KRITIČAR O STYLINGU HRVATSKIH ZVIJEZDA NA NOVU GODINU 'Doris je dokazala je diva, Indira je bila sjajna, Seve me iznenadila, a Rozga razočarala'

I novogodišnje su gaže, bilo na otvorenom ili u hotelima i dvoranama, postale svojevrsna modna pista. Modni znalac Neven Ciganović kaže kako su naše pjevačice uspjele položiti ovaj modni ispit, no nisu sve zaslužile najviše ocjene, poput Doris Dragović i Indire Levak
Doris Dragović
 Nikša Duper / CROPIX

Da su i gradski trgovi na kojima se ispraća stara godina odavno postali svojevrsna modna pista u sklopu koje nipošto nije svejedno kakav ćete kaput navući i kojim ćete se šalom ogrnuti, dobro znaju naše najpopularnije pjevačice, koje su se modno dobro pripremile za nastupe na temperaturama ispod nule. Prema sudu zaljubljenika u modu i modnog znalca Nevena Ciganovića, prošlog vikenda sve su uspjele položiti ovaj modni ispit, no, naravno, kako to već kod ocjenjivanja biva, nisu sve zaslužile odličnu ocjenu poput modne odlikašice Indire Levak.

Colonia / FACEBOOK
Colonia

- Indira je za svoj novogodišnji nastup izabrala scenski kostim, po svemu sudeći u izvedbi Jurja Zigmana, definitivno personaliziran, u skladu s njezinim karakterom i njezinom građom. Odličan odabir, jer u novu godinu treba ući živo, veselo i pozitivno - hvali Ciganović Indiru Levak. Vanni, međutim, zamjera nedostatak modne hrabrosti.

- Iako smo svjesni da je na najvećem zagrebačkom trgu u silvestarskoj noći bilo jako hladno, ipak se na sceni ne možete pojaviti kao da vas je netko na pozornicu slučajno povukao iz publike. Definitivno jedan od najneoriginalnijih novogodišnjih outfita - oštro govori Ciganović, koji se osvrnuo i na haljine Nine Badrić i Maje Šuput, koje su za Novu godinu zabavljale goste u toplim hotelima.

Nina Badrić / INSTAGRAM
Nina Badrić

Maja Šuput / INSTAGRAM
Maja Šuput

- Maja Šuput je profesionalka! Ona zna da se u novu godinu ulazi u što glamuroznijem izdanju, a zlatna šljokičasta haljina bila je najbolji mogući izbor. Nina Badrić se također odlučila za Jurja Zigmana, ali u maniri starog blještavog Hollywooda. Iako stilom malo podsjeća na Montseratt Caballe ni Nina također nije pogriješila - ističe Ciganović, koji Severininu novogodišnju kreaciju karakterizira kao veliko osvježenje.

Zagreb, 311216.
Trg bana Josipa Jelacica.
Docek Nove 2017. godine za Zagrepcane i njihove goste  uz zabavni program i tradicionalni ponocni vatromet, organiziran je na Trgu bana Jelacica. 
Na fotografiji: nastup Vanne.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / HANZA MEDIA
Vanna

- Severina se, baš kao i Vanna, odlučila zabundati, samo što je ipak izabrala nešto sceničniju bundu i mladenačkiji look. Budući da Seve na svojim nastupima često hoda polugola, može se reći da je ovo bilo pravo osvježenje - kaže modni znalac, kojeg je Jelena Rozga pomalo razočarala.

Jelena Rozga

- Iako smo od Rozge očekivali neki glamurozniji styling za novogodišnju noć, ona nas je počastila izgledom djevojke iz susjedstva. Poput Vanne, ni ona si nije dala nešto pretjerano truda, jedino što je ipak izabrala nešto crveno za ulazak u novu, 2017. godinu - kaže Ciganović, čija se novogodišnja modna favoritkinja u silvestarskoj noći također odlučila za crvenu boju.

- Doris Dragović je s pravom obranila naslov dive jer se i za novogodišnji nastup potrudila oko svojeg scenskog izgleda. Premda je poput svojih kolegica koje su nastupale po trgovima bila zakopčana do grla, vidi se da je svoj outfit pomno birala. Vrlo atraktivan crveni kaput haljina bio je savršen pogodak za nastup u hladnoj novogodišnjoj noći na dubrovačkom Stradunu - ocjenjuje Neven Ciganović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:42