SRETNA VIJEST

MODNOM MAČKU SE U ŽIVOTU SVE POKLOPILO 'Vjenčat ćemo se već ove godine! Sretan sam i blagoslovljen, a za gošće na svadbi imam posebno iznenađenje'

 
Marko Grubnić
 Marko Todorov / CROPIX

U ekskluzivnom intervjuu za IN magazin Nove TV modni stilist Marko Grubnić otkrio je da sprema svadbu i to ove godine. Na svojem će vjenčanju biti u odijelu, no za sve je dame dizajnirao ekskluzivnu kolekciju vjenčanica.

Iako nije htio otkriti detalje svoje ljubavne idile, doznajemo da se zaljubljeni par, nakon nešto više od pola godine ljubavi, odlučio vjenčati.

- Vjenčat ćemo se već ove godine! No ajmo prvo skočiti pa reći hop. Tako da sam ja jako sretan u životu. Jako volim svoj život i baš sam nekako blagoslovljen. Sve se nekako posložilo u mom životu baš onako kako sam ja to htio, zaključio je.

Ako je suditi prema njegovu Instagram profilu, ljubavi i sreće mu ne nedostaje u životu. Marko priznaje da mu trenutačno teku med i mlijeko.

- Ja se trudim. Tako je to već neko vrijeme. Nekako na život gledam pozitivno, ne s ružičastim naočalama, ali ja volim reći da medalja stvarno uvijek ima dvije strane. Ja uvijek gledam ovu sjajniju, vedriju, veseliju i meni nekako zbog toga dolaze u život samo lijepe stvari. Ja sam se jako ogradio od ljudi koji mi ne pašu, koji su negativni, koji znaju samo kukati i komentirati loše. To je u stvari najlakše, da ja sjedim pored tebe pa ti kukam cijeli dan, ajmo mi radije nešto napraviti!, otkrio je Marko.

View this post on Instagram

Sundays

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:50