PAOLA VALIĆ PREKINULA ŠUTNJU

'MOJ NOVI POČETAK: KRENULA SAM OD NULE I OSVIJESTILA SE' Bila je zvijezda domaćeg realityja i glazbene scene, a onda su je snašle životne nedaće...

Paolu Valić publika pamti po sudjelovanju u showu Story Super Nova, ali i po turbulentnoj prošlosti i burnoj vezi s Krešom Jengićem, natjecateljem prve verzije hrvatskog Big Brothera.

No kako piše časopis Story, Paola danas živi potpuno drugačijim životom. Bivša pjevačica danas je radijska voditeljica, magistrica novinarstva, udana je za najboljeg prijatelja i majka je 5-godišnjeg sina Benjamina. Pored svega spomenutog piše i blog Paoline priče na kojem se prisjetila svoje teške prošlosti.

- Svima se u životu dogodilo da budu u nekoj vrsti patnje, boli i problema. Imati probleme bilo kakve vrste nije lak posao. Moj posao je bio vrlo težak. Nakon nekoliko godina borbe s ovisnošću, odlučila sam uzeti stvari u svoje ruke i napraviti veliki korak. Pomoć sam potražila u komuni Susret, na Čiovu. Iako mi je u to vrijeme bilo jako teško, znala sam da je to jedini ispravni put i da mi samo tako nešto veliko može izokrenuti život nabolje. Okruženje u kojem sam do tada živjela nije me više činilo sretnom i sve sam više bila svjesnija lažna estradnog sjaja i lakih prijateljstava. Odluka da učinim prvi veliki korak nije bila nimalo jednostavna. To je značilo – potpuno izbrisati sve što sam do tada radila, izmijeniti ljude, kolege i sve ono što me nije činilo sretnom - napisala je.

zagreb, 031202
paola valic,dobrotvorni koncert njegovo velicanstvo dijete u lisinskom
foto. tomislav zoric
-zag-
Tomislav Zorić / Arhiva Cropix
Paola Valić na koncertu u Lisinskom 2002.

Objasnila je da je krenula od nule i osvijestila se.

- Sama sebi sam pružila šansu da budem bolje. Postala sam si prijatelj. Prvo je trebalo dobro prokopati po prošlosti, te zatim sve stvari, ljude i situacije smjestiti tamo gdje im je mjesto. Samo patnja i bol mogu biti naši najbolji učitelji. Vrlo teško možemo kroz sretne trenutke vidjeti neke stvari koje nas koče. Kada smo sretni, sve ide kao po loju, ali da bismo bili sretni moramo dotaknuti bol. Iako od nje bježimo i ne volimo da nas boli, ja sam danas sretna što me boljelo. Ostala sam sama, bez ikoga svog ( obitelj i par prijatelja), bez bilo kakve šminke, sjaja pozornice i glamura - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:21