USKORO MAMA

NATAŠI JANJIĆ NAPOKON ĆE SE OSTVARITI DUGOGODIŠNJA ŽELJA Lijepa glumica čeka bebu, otkriveno tko je muškarac s kojim je u vezi

Nataša Janjić
 Danijel Bartolić / CROPIX

Glumica Nataša Janjić napokon će ostvariti svoju dugogodišnju želju i postati majka. 36-godišnja Splićanka, kako doznajemo, u četvrtom je mjesecu trudnoće, a njezini kolege doznali su za to prije nekoliko dana, jer je Janjić sve do nedavno tu informaciju strogo tajila.

Ljeto u Portugalu

Sada kad je ušla u drugo tromjesečje njezin bliski krug ljudi, a potom i drugi kolege, doznale su za sretnu vijest jer se Janjić morala izuzeti iz predstava koje su u planu za novu sezonu njezina matičnog kazališta Gavelle. Glumica je, naime, kako saznajemo, otišla na čuvanja trudnoće te je naredni period neće biti na poslu, vjerojatno sve do kraja termina. Iako je poput svoje trudnoće Janjić jako krila i s kim je u vezi, Tportal je doznao kako je u pitanju vrlo naočit 35-godišnji ortoped iz Pazina Nenad Medančić koji je nakon pripravničkog staža u KB-u Merkur prešao u Specijalnu bolnicu za ortopediju i traumatologiju.

Inače, čim se pročulo da su mediji doznali za glumičinu trudnoću, Medančić je svoj profil na Facebooku učinio potpuno privatnim. U vezi su nekoliko mjeseci i kako nam tvrde naši izvori, odmah su shvatili da je ona ozbiljna do te mjere da mogu planirati prinovu. Zajedno su proveli i ljeto, otputovali u Portugal, a iako je s tog putovanja Nataša podijelila fotografije na svom Instagram profilu, uvijek je na njima bila sama, dobro krijući fotografa. U kolovozu je otputovala i u Barcelonu, vjerojatno u istom sastavu, a fotografije i komentari koje je objavila na društvenim mrežama dali su naslutiti da je sretna i zaljubljena. Među njima je bio i onaj "Raj je stanje uma, ne lokacije".

Danas njezin komentar nismo dobili, jer glumica nije odgovarala na pozive, no na privatna pitanja nikad nije voljela odgovarati, posebno ne od afere koja je izbila kad se doznalo da je u vezi s tada oženjenim ocem troje djece, producentom i voditeljem Joškom Lokasom. Primjerice, na pitanja o majčinstvu obično bi uzvraćala da se nada da će jednog dana biti majka dobrog i pametnog djeteta.

Prije skoro dvije godine u intervjuu za tjednik Gloria, dok je još bila u vezi s produkt dizajnerom Samirom Šećerkadićem, referirala se na svoju staru izjavu kako se u starosti vidi kako čuva unuke. "Odustala sam od unuka, kasno mi je za njih; sada se vidim kao vitalnu staricu koja uz sebe ima zdravu i sretnu djecu", izjavila je Janjić tada. No iako je sve djelovalo kao da će Janjić ući u drugi brak, ta veza je propala. Atraktivna glumica uvijek je plijenila pozornost zbog svojih veza, počevši od one s redateljem Antonijom Nuićem s kojim se nije rastala baš u najboljim okolnostima, što je posredno znala natuknuti u svojim intervjuima.

Propali brak

Za Lokasa se udala 2012., no ni to zapravo nije potrajalo dugo, jer su se rastali nakon godinu i pol dana braka, uz pokušaj mirenja, no na kraju su shvatili da tom braku ipak nema spasa. Uslijedila je veza s ginekologom Markom Kisićem, pa iako su crvenokosu Splićanku tračevi spajali i s drugim, ponajprije glumačkim imenima, sve je to ostalo na spekulacijama kuloara.

Prva sljedeća ozbiljna veza bila je ona sa Šećerkadićem započeta na vjenčanju Nevene Rendeli u ljeto 2016. Znali su se otprije, preko Natašine dobre prijateljice Jelene Veljače koja je sa Šećerkadićem bila u vezi prije nje.

Ta romansa završila se nakon nešto više od godinu dana, a Nataša je potom sreću našla u Peri Mrnareviću, buntovnom umjetniku iz Dubrovnika, da bi i ta veza završila i to početkom ove godine. Paralelno njezine bliske prijateljice poput Jelene Veljače, Ivane Roščić, Marijane Batinić... dobile su djecu, pa iako to Janjić s javnošću nikad nije podijelila, prijateljima se povjerila kako bi i ona, sasvim logično, voljela postati majka. Sada joj se ta želja ostvarila i nije neobično što je glumica to shvatila vrlo ozbiljno, poslušala liječnike i otkazala projekte u kazalištu, a već otprije nije bila najavljena ni za neki novi film ili seriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:34