NAPOKON DOMA

Ne ispušta je iz zagrljaja: Zaljubljeni Hauser jedva je dočekao vidjeti svoju zaručnicu Jelenu

 Instagram

Proteklih tjedana Stjepan Hauser bio je na turneji po Americi u sklopu koje je održao brojne nastupe s Lukom Šulićem. Iako su se poprilično dobro zabavili, a publika ih je odlično dočekala, ako je suditi prema fotografijama koje je Stjepan podijelio na Instagramu, violončelist je jedva dočekao da se vrati kući.

Osim majke i oca, najviše mu je nedostajala i njegova zaručnica Jelena Rozga.

- Napokon doma - napisao je pored fotografije koja je dio editorijala snimljenog za časopis Gloria.

Da je jedva dočekala da se njezin dragi vrati, pokazala je i Jelena tako što je s obožavateljima također podijelila jednu od njihovih zaljubljenih fotografija.

Fanovi pjevačice oduševljeni su viđenim pa su im udijelili brojne komplimente. Ubrzo nakon što su započeli vezu prošle godine, par se i zaručio.

- Zaintrigirao me iste sekunde, a zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta - rekla je Jelena jednom prilikom o svom dragom.

Pjevačica ne skriva da je presretna jer je našla muškarca koji je nosi kao kap vode na dlanu.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:51