JOŠ RAZVIJA STIL

NEOČEKIVANA PROMJENA KĆERI VITEZA REINERA U elegantnoj haljini zasjala na vjenčanju u Splitu, no jednog se detalja nije mogla odreći...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 23.09.2017. u 17:22

Instagram

 

Iako se u njenim godinama mnogi još uvijek 'traže' kada je u pitanju stil, Maria Reiner (19) već se neko vrijeme drži prepoznatljivog pečata koji njene kombinacije čini zanimljivima javnosti. Što utegnutije, kraće i blještavije, njeno je pravilo, ali sudeći prema posljednjem modnom odabiru, kći viteza Reinera polako sazrijeva, piše Slobodna Dalmacija.

Za vjenčanje u Splitu u hotelu Park odabrala je elegantnu toaletu. Iako je zadržala neke od svojih 'posebnosti' pa se odlučila za šljokice, cjelokupni styling ni ne podsjeća na njena uobičajena šarenila. Naprotiv, duga pripijena haljina modre boje posuta sićušnim kamenčićima oduševila je sve prisutne svojom decentnošću.

Starih navika ipak se teško potpuno riješiti, pa su mnogi mladoj Mariji zamjerili pretjeranu količinu šminke. Prešminkana kao i uvijek, ova devetnaestogodišnjakinja stigla je na vjenčanje u drušvu majke i oca, a sretna obitelj pozirala je s mladencima.

 

Iz jednoga pogleda na njenu majku, jasno je na koga se Maria ugledala kada je make up u pitanju, a očito je da su Reinerice posjetile i istoga frizera.

 

Izdvajamo