OVO JE DUGO ČEKAO

OMILJENOM NOVINARU OSTVARILA SE NAJVEĆA ŽELJA 'Svaka godina ostavila je trag, ali ova 2019. najveći'; Jedna njegova fotografija dirnula je brojna srca

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.01.2020. u 12:53

Zagreb, 130719.
Cmrok.
Na fotografiji: Boris Misevic, reporter RTL-a sa suprugom Ana Mari.
Foto: Biljana Blivajs / CROPIX
Biljana Blivajs / CROPIX

Boris Mišević sa suprugom Ana-Mari

 

RTL-ov reporter i voditelj Boris Mišević proživljava najsretnije privatne trenutke, one na koje je dugo čekao.

Naime, supružnici Mišević nakon 15 godina braka postali su roditelji prekrasnog dječačića, a idilična fotografija koju je Boris objavio na društvenoj mreži pokazuje mališana u svom novom domu, prenosi Slobodna Dalmacija.

- Svaka je godina ostavila trag, ali ova 2019. bogami najveći. Sretno svima, ljudi, provedite se ludo i idemo dalje kao i uvijek: iz sve snage - napisao je Boris na Staru godinu.

 

- Odličan kraj godine i još bolji početak sljedeće. Neka vam je svaka iduća bolja od prethodne. Divni ljudi zaslužuju divne stvari. Vaša sreća sad je kompletna! Uživajte u svome blagu! Želim vam svima puno mira, sreće i zdravlja, da se volite, pazite i mazite, kako i zaslužujete - ovo su samo neki od komentara koje su Borisu napisali prijatelji i pratitelji.

Podsjetimo, omiljeno televizijsko lice nakon poslovnih uspjeha i samoostvarenja odlučio je sa suprugom Ana-Mari ostvariti i želju o roditeljstvu.

- Školica za posvojitelje je gotova. Dobili smo diplomu. Skoro dva mjeseca je trajalo - objavio je RTL-ov reporter i voditelj prije pola godine, a sad napokon uživa u najljepšoj ulozi života - ulozi oca.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo