LJUBAV NE PITA

OVIM NAŠIM DAMAMA GODINE NISU VAŽNE Hrvatice sve češće ljube mlađe, a jedna naša glumica drži rekord sa 39 godina mlađim udvaračem

 Šime Šokota/Livio Andrijić/Vojko Bašić / CROPIX

Premda se na prvi pogled čini da Severinu, Maju Šuput, Jelenu Rozgu i Jelenu Radan ne veže ništa puno više od činjenice da su sve pjevačice, one su se sve našle u zagrljaju mlađih muškaraca. Kažu, godine im nisu važne.

Ekipa IN magazina istražila je koje starije žene ljube mlađe muškarce, zašto je mlađe slađe i koja dama drži rekord kada je u pitanju razlika u godinama

Premda je uvijek imala nešto starije muškarce, Maja Šuput je posljednja u nizu koja se pridružila mlađoj reprezentaciji. Odabranik, asistent Marko Matić, mlađi je od nje devet godina.

Jedan od najpoznatijih parova na našoj estradi, Danijela Martinović i Petar Grašo, vole se već dvadesetak godina i činjenica da je Petar mlađi pet godina, baš im ni u čemu ne smeta.

I Severina je pala na čari mlađeg kad se udala za 15 godina mlađeg Igora Kojića, a ni jednako popularna Jelena Rozga nije odoljela devet godina mlađem Stjepanu Hauseru, piše Dnevnik.hr.

Mlađeg ljubi i Jelena Radan, a apsolutna rekorderka je Ankica Dobrić. Njoj se udvaraju čak 39 godina mlađi muškarci, no ta je razlika za nju prevelika jer smatra da bi tako mladom momku mogla biti i baka. Za tportal je otkrila da ljubi tek deset godina mlađeg.

Priču o našim damama koje ljube mlađe muškarce pogledajte u videu na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:30