PAR IZGLADIO NESPORAZUME

SVE MU JE OPROSTILA Naša tenisačica prešla je preko razuzdanih noćnih provoda svog nestašnog dečka

 

Ajla Tomljanović i Nicholas Kyrgios su se pomirili. Barem se tako može zaključiti iz objava koje nestašni dečko tenisa, 22-godišnji Australac, obavljuje na svom Instagram profilu, a one su prilično jasne.

Naime, Tomljanović je doputovala na Havaje, gdje igra na 125 tisuća dolara vrijednom WTA turniru u Honoluluu, a tamo ju je došao podržati upravo Kyrgios koji je na Instagramu objavio i vrlo živopisnu zajedničku fotografiju. Također, Tennis Channel snimio ih je zajedno u druženju i zagrijavanju za Ajlin meč protiv Kurumi Nare koji se odigravao u ponedjeljak. No, čini se da se pomirba, nakon skandala koji je Nick priuštio Ajli na Wimbledonu, ipak dogodila prije više od dva tjedna. Tada je australski tenisač na društvenim mrežama objavio fotografiju snimljenu u nekom klubu, a na kojoj razmjenjuje nježnosti s tamnokosom djevojkom. Njezino se lice ne vidi najbolje, no lako se može zaključiti da je riječ upravo o Ajli.

Sophisticated lil lady

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) on

ž

Ipak, kako tada nije označio da je riječ o australskoj igračici hrvatskog podrijetla, nitko se nije usudio objaviti da se par pomirio. Oni se još nisu oglasili, Ajla i dalje nije postavila niti jednu fotografiju s Nickom na svoj Instagram profil, iako je on jučer objavio njihovu zajedničku fotografiju ispred živopisnog kamiona s hranom.

Vibes #foodtrucks

A post shared by ^Nicholas Kyrgios^ (@k1ngkyrg1os) on

Njihova drama oko prekida dvogodišnje veze traje već mjesecima. Nakon što su britanski tabloidi objavili fotografije Kyrgiosa, koji sada drži 21. mjesto najboljih igrača svijeta, s dvije jedva punoljetne djevojke u Londonu, i to nakon što je zbog navodne ozljede odustao od Wimbledona, Tomljanović ga je ostavila. Uzaludna su bila njegova objašnjenja da se tijekom ludog noćnog provoda nije dogodilo ništa jer su fotografije prikazivale njih troje u prilično intimnim razgovorima i vidno pijanom stanju u sitne noćne sate.

Nakon toga su poludjeli svi, počevši od roditelja mladih tenisačica. Otac jedne od njih zaprijetio je nestašnom Nicku i batinama, a Ajla je preko noći izbrisala svoje profile na društvenim mrežama. Posvetila se tenisu kako bi se što uspješnije vratila na teren nakon ozljede, a onda je i Nick sam potvrdio da ga je Ajla ostavila.

- Nekad sam bio dobar. Moja djevojka me ostavila i sad ne mogu igrati - izjavio je Kyrgios tijekom priprema za Rogers Cup u Montrealu. U međuvremenu se Ajla vratila i Instagramu, ali na njezinu profilu više nije bilo niti jedne zajedničke slike s Kyrgiosom. Još ih nema, ali dopustila mu je da bez označavanja njezina imena on može objavljivati njihove zajedničke slike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:24