POSAO I UŽITAK

RUCNER OTKRILA S KIM ĆE LJETOVATI ‘Planiramo neko vrijeme provesti zajedno, jedva čekam’

 Livio Andrijić / CROPIX

Premda su se prije dvije godine razveli nakon gotovo deset godina braka, Ana Rucner i Vlado Kalember ostali su jako dobri prijatelji pa će ovo ljeto možda provesti i skupa.

‘Udaja je krasna stvar, a rastava isto može biti simpatična stvar ako si jednostavan. Danas drukčije razmišljam nego prije 13 godina. Što će mi život donijeti, uopće ne razmišljam. Prepuštam se trenutku i zaljubit ću se s velikim guštom’, rekla je Ana za RTL.

Ana je posvećena zasad jedinom muškarcu u svom životu - devetogodišnjem sinu Darianu. Premda joj je ljeto već ispunjeno nastupima, neko će vrijeme na odmor sa sinom, a na moru će im se vjerojatno pridružiti i Darinov otac, Anin bivši suprug Vlado Kalember.

‘Prije koncerta u Dubrovniku ću se otići malo odmoriti na Pag sa sinom, to će biti vrijeme samo za nas dvoje, jedva čekam. Darian će ovog ljeta češće nego prošlih godina biti sa mnom i na putovanjima na kojima sviram pa ćemo puno vremena provesti u ljetnim igrama i zabavi. Vjerujem da će i Vlado doći na Pag u nekom trenutku, no hoće li to biti dok sam ja na putu i provesti vrijeme sa sinom uživajući u ljetnim radostima ili ćemo se svi zajedno družiti, u ovom trenu još ne znam. Dariana jako veseli kad se svi zajedno zabavljamo pa ćemo planirati da neko vrijeme provedemo zajedno’, rekla je za magazin Story.

Ana Rucner će prvi dan ljeta, ali i Svjetski dan glazbe, po šesti put zaredom dočekati svirajući na jedinom koncertu zbog kojeg se gledatelji dižu u tri ujutro i dočekuju zoru uz ove zvuke. Na Srđu iznad Dubrovnika pridružit će joj se poznati britanski pijanist Oliver Pool. U pulskoj Areni će krajem srpnja nastupiti u društvu Josea Carrerasa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:13