'MUDRE MISLI'

S INSTAGRAMA LIDIJE BAČIĆ OBRISANA HRPA NEGATIVNIH KOMENTARA Pjevačica se nakon svega oglasila o uličnom incidentu za koji je optužuje Zagrepčanka

 
Screenshot iz videa koji je na Facebooku objavila Kristijana Urem; objava Lidije Bačić na Instagramu na kojoj piše "There's two sides to every story. Remember that, before judging" (hrv. "Svaka priča ima dvije strane. Prije nego što osudite, sjetite se toga")
 Kristijana Urem/FACEBOOK; Lidija Bačić/INSTAGRAM

Splitska pjevačica Lidija Bačić (33), koju je korisnica Facebooka Kristijana Urem u petak navečer optužila da je napala njezinu majku i još jednu ženu, u subotu je na Instagramu objavila fotografiju koja se sastoji od crne pozadine i bijelih slova, a na kojoj piše: "There's two sides to every story. Remember that, before judging" (hrv. "Svaka priča ima dvije strane. Prije nego što osudite, sjetite se toga"). "Mudre misli", napisala je Bačić uz tu fotografiju.

View this post on Instagram

Mudre misli...

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE Singer (@lidijabacic_lile) on

"Vjerujem da postoji i druga strana tvog parkiranja preko cijelog nogostupa da invalidi i mame s kolicima moraju nasred ceste hodat. Imaš sreće da ti nisam ja prolazio, jer bi ti preko cijele haube prohodao s obzirom da smatraš da je tvoj auto dio nogostupa. Malo ti je “slava” udarila u glavu", odgovorio joj je u komentarima jedan korisnik, dok joj je nekolicina druga naočigled dala podršku.

Bačić je u subotu na Instagramu nakon objave da "svaka priča ima dvije strane" objavila još dvije fotografije, od kojih je jedna najava koncerta u Daruvaru koji će se održati u subotu navečer.

Bačić je i na svojem Facebook profilu objavila fotografiju koja se sastoji od crne pozadine i bijelih slova, a na kojoj piše: "There's two sides to every story. Remember that, before judging" (hrv. "Svaka priča ima dvije strane. Prije nego što osudite, sjetite se toga").

"Mogla si to drugačije riješitii, a ne udarati nogom psa, i stariju ženu tako gurnutii...i ja sam bila u sličnoj situaciji, pa sam ženi rekla da moram hitni obaviti poziv, žena se ispričala i otišla, a ne se ponašati ko bahata krmača", napisala joj je na Facebooku jedna korisnica. Na Facebooku joj je samo jedan korisnik dao podršku, dok su drugi osudili postupak za koji je optužuje gospođa Urem.

Menadžer Lidije Bačić Faruk Buljubašić Fayo ranije je rekao da priča Kristijane Urem nema veze s istinom. Inače, s ranijih Lidijinih objava na društvenim mrežama tijekom subotnjeg jutra obrisan je ogroman broj negativnih komentara.

Podsjećamo, Urem je u petak navečer na svojem Facebook profilu napisala sljedeće: "Večeras u Varšavskoj, napad Lidije Bačić na moju mamu i njenu prijateljicu, koja je onkološki pacijent i na njenog malog psa... Prvo se nepropisno parkirala na nogostupu, tako da su ju morale obilaziti i pri tome sići na cestu. Mamina prijateljica je rukom slučajno zakačila za retrovizor, nakon čega je mega fuj "zvijezda" izletjela iz auta, nogom udarila psića i maminu prijateljicu odgurnula, pri čemu je žena udarila glavom u zid... Kada je vidjela da ju prolaznica sa druge strane ulice snima,gurnula je moju mamu na pod i pobjegla autom.... čeka se policija..."

Uz objavu priložila je i dvije fotografije te video s lica mjesta.

Policijska uprava Zagrebačka u petak je za Jutarnji list potvrdila da su obaviješteni o incidentu, ali da Bačić nisu našli na mjestu gdje se navodni incident dogodio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:05