RECEPT ZA USPJEH

SEVERINA KARIJERU STAVILA U RUKE ZGODNOG STOMATOLOGA Kako joj je liječnik iz susjedne Srbije pomogao stvoriti najljepšu baladu ikada?

 CROPIX

Splićanka Severina u srijedu točno u podne objavit će spot za singl 'Kao'.

Baladu, za koju glazbenica tvrdi da je najljepša koju je otpjevala u dosadašnjoj karijeri, napisao je Miloš Roganović, koji je već skladao i pisao tekstove za njezine hitove 'Grad bez ljudi', 'Dobrodošao u klub' i 'Alcatraz'.

Osim što zna 'pogoditi žicu' kad su balade u pitanju, Miloš je, između ostaloga, i stomatolog, a Severina je njegovu mirnu ruku na društvenoj mreži toplo preporučila svojim pratiteljima.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

Splićanka i bend koji je na svirkama prati već 17 godina novi spot snimali su u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski pod redateljskom palicom Darka Drinovca, koji je svojedobno režirao i dokumentarni film 'Kad se pretvorim u Severinu'.

Balada 'Kao' prvi je singl kojim Severina najavljuje 13. studijski album.

Jedna od najbolje odjevenih žena hrvatske estrade na Instagramu se pohvalila i imidžem osmišljenim za najnoviji spot. U njemu, naime, uz romantičnu haljinu cvjetnoga uzorka nosi i popularne čizme modne kuće Balenciaga, koje su svojedobno isfurale i sestre Kardashian.

Kim i Kylie Jenner imaju model čizama iznad koljena, dok se Severina ipak odlučila za one obične i malo manje dramatične.

A photo posted by Severina Kojic (@severina) on

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:58