REAKCIJE NE PRESTAJU

SEVERININ SVEKAR PRUŽIO PODRŠKU PJEVAČICI Dragan Kojić Keba: 'Zločin je i presedan nakon 7 godina oduzeti majci dijete. Taj rat najviše šteti djetetu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.11.2019. u 12:36

Zagreb, 051213.
Na opcinskom sudu odrzano je rociste u sudskom procesu kojim se Severina i njezin bivsi partner Milan Popovic spore oko skrbnistva nad djetetom. Na fotografiji: Severina.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Kristo / CROPIX

 

U četvrtak malo iza osam sati Severina Kojić je u pratnji supruga Igora dovezla 7,5 godišnjeg sina i predala ga Milanu Popoviću, kako je određeno sudskom odlukom i privremenom mjerom. 

Vijest o nepravomoćnoj presudi i privremenoj mjeri sutkinje Tee Golub prema kojoj će maloljetni dječak ubuduće živjeti s ocem na njegovoj adresi, a majku viđati povremeno, čak rjeđe nego je to uobičajeno u sličnim parnicama, ne prestaje izazivati reakcije. 

U obranu Severine stala je, naravno, njezina obitelj, a među prvima se oglasio Dragan Kojić Keba, otac Igora Kojića.

 

- Zločin je i presedan nakon 7 godina oduzeti majci dijete. I taj ‘rat’ šteti najviše djetetu jer dijete. Ali kada dovoljno odraste, lako odlučuje kome će i koliko vremena posvetiti… Riješit će to mali Aleksandar i prije vremena postati Veliki Aleksandar… Vidio sam i osjetio tu mudrost u njegovim iskrenim dječjim okicama… Dat će Bog, bit će to sve oke… PS. Hvala fanovima na poslanoj snimci - napisao je Keba na Instagramu. 

Prijatelji i obožavatelji su se u komentarima složili s njim, i sami izražavajući nevjericu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo