POMAMA ZA KARTAMA

ŠVERCERI ODLUČILI MASNO ZARADITI NA OLIVERU Ulaznice za rasprodani koncert pojavile se na crnom tržištu, cijene bi vas mogle šokirati

Oliver Dragojević
 Nikola Vilić / Cropix

Ulaznica za koncert Olivera Dragojevića, koji u Spaladiumu uz pratnju Zagrebačke filharmonije nastupa 15. prosinca, više nema! Cijeli kapacitet velike arene prodan je u manje od jednog dana, a interes za ovim nastupom 'morskog vuka' je toliki da bi se u istom roku zasigurno rasprodao i dodatni koncert, piše Slobodna Dalmacija.

Nažalost, dio je očito kupljen i od strane onih koje ne zanima Oliverova pjesma, već na cijeloj situaciji žele dobro zaraditi. Pa su se počele pojavljivati prve ulaznice na 'crnom tržištu'.

Već sada izvjesna Antonia, na jednom popularnom internetskom oglasniku dvije ulaznice u paketu, a za njih traži 1500 , odnosno 750 po komadu.

S obzirom da se one nalaze u sektoru 201, i kupljene su za 190 , ukoliko uspije sa svojom trgovinom u džepu će joj ostati 1120 ! I u susjednom sektoru 214 nudi se osam mjesta, a još je punih mjesec dana do koncerta, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:25