ŽUSTRA RASPRAVA

'SVI VIDE TKO TE NE PODNOSI' Obožavatelji prozvali članove žirija koji namjerno sabotiraju Nives: 'I bez njih ćeš u finale, ti si kraljica ove sezone'

 INSTAGRAM

- Svi smo vjerojatno najmanje nade polagali u tebe, ali ženo, ti rasturaš - ovo je samo jedan od brojnih komplimenata koje je Nives Celzijus na račun svojih genijalnih nastupa u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' redovito dobila na društvenim mrežama.

Iako je pjevačica i spisateljica s razlogom jedan od favorita za pobjedu u četvrtoj sezoni, gledateljima ipak nije promaknulo nepošteno ocjenjivanje nekih članova žirija.

- Svi vide da te ne podnose Navojec i Bagarićka... Ali još malo i stigla si do cilja. S obzirom da si jako talentirana i duhovita, to ti uopće neće biti bio problem. Bravo! Kraljica si ove sezone - napisali su joj fanovi.

I Nives je očito svjesna da nekima u žiriju nije 'sjela', ali time se nimalo ne zamara.

- Imam toliko razloga za smijeh, a jedan od njih je što se na visokoj poziciji u 'Tvoje lice zvuči poznato' mogu zahvaliti upravo dragim estradnim kolegama, koji su mi dali visoke bodove kao gostujući žiri. Hvala dragi Damir Kedžo, Jacques Houdek i Jelena Rozga - napisala je na Instagramu 35-godišnja Nives, koja će se u nedjelju transformirati u Oliviju Newton John.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:10