VAŽNI TRENUCI

TENISAČ ČILIĆ PROŽIVLJAVA NAJLJEPŠE OBITELJSKE TRENUTKE Emotivnom porukom supruzi dirnuo je mnoge, a čestitke pljušte sa svih strana

 
 Screenshot / Instagram

U obitelji 31-godišnjeg hrvatskog tenisača Marina Čilića ovih je dana sve u slavljeničkom tonu. Naime Čilić je ovih dana proslavio drugu godišnjicu braka, a na Instagramu je tom prigodom napisao dirljivu objavu posvećenu 30-godišnjoj supruzi Kristini Milković i njihovu sinu Baldu.

"Slavimo drugu godinu braka, ali s našim novim članom. Sretna godišnjica", napisao je tenisač, koji proživljava najljepše obiteljske trenutke.

Marin i supruga Kristina krajem siječnja ove godine dobili su sinčića Balda. Par se vjenčao u travnju 2018. godine u Cavtatu nakon gotovo 11 godina veze. Svadbeno slavlje imali su u tvrđavi Revelin.

Prije rođenja prvog djeteta tenisač je rekao da proživljava najljepše razdoblje i da mu je 2018. godina bila jedna od najljepših godina zbog vjenčanja s Kristinom.

Kristina je zbog ljubavi dala otkaz u Zagrebačkoj banci i uplovila u poduzetničke vode. Preselila je u Monaco, gdje Čilić živi već godinama i otvorila tvrtku gdje radi kao konzultantica za upravljanje ljudskim resursima, a sudjeluje i u suprugovoj zakladi.

Marin i Kristina upoznali su se u Dubrovniku, na meču naše Davis Cup reprezentacije, gdje je Kristina radila kao hostesa.

View this post on Instagram

Dragi moji, tjedni i tjedni karantene su iza nas i čini mi se da bez obzira na sve loše što se događa(lo) da smo uspjeli naučiti nešto i izvući pozitivne stvari iz svega ovoga: više se družiti s ukućanima, više spavati, više se smijati, više kuhati, više jesti (ali i vježbati )... Svatko je izvukao neke vlastite lekcije, ali možda i radio aktivnosti koje prije nije imao priliku. Što se mene tiče, #karantenamenaucila da još više cijenim vrijeme provedeno s obitelji, u prirodi kao i svaki odrađeni trening, a dala mi je priliku da poboljšam svoje kulinarske vještine i da uživam u društvenim igrama kao kad smo bili djeca. Objavite i vi na svom profilu sliku/snimku/tekst uz #KarantenaMeNaucila, označite me, a najkreativnije ću podijeliti na svom profilu i vjerojatno uvrstiti u svoju dnevnu rutinu. Jedva čekam ⠀ ⠀ Hi everyone, as we continue to navigate this difficult situation, it’s been amazing to see how people have found creative ways to stay positive. I wanted to share some of the things I have been enjoying and I also want to hear from you! Starting today I am going to be sharing how other people are staying optimistic, keeping active and even finding ways to give back. Post a photo or video & tag me and I’ll share some of my favorites. I’m excited to see how you’ve all been keeping busy and maybe incorporate some of your activities into my quarantine routine. Together, we've got this. ⠀ .⠀ .⠀ #lessonsfromquarantine #quarantineactivities #stayhome #staysafe #staypositive #ostanidoma

A post shared by Marin Čilić (marincilic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:18