ŠKAKLJIVA TEMA

'TO JE BILJKA I CVIJET. BOG JU JE POSTAVIO TU. ODAKLE VLADI PRAVO TVRDITI DA JE BOG U KRIVU?' Naša pjevačica u usponu objasnila što misli o marihuani

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 22.11.2017. u 00:00

Split, 260716.
Tiskovna konferencija u marini hotela Lav uoci regionalnog glazbenog dogadjaja Ringispil koji se u petak i subotu odrzava u Spaladium Areni.
Na fotografiji: pjevacica Petra Kovacevic.
Foto:Duje Klaric / CROPIX
Duje Klaric / CROPIX

 

Osim što se uspješno probija na domaćoj estradi, mlada riječka glazbenica, 24-godišnja Petra Kovačević, sveprisutna je i na društvenim mrežama, a upravo je na Instagramu pokrenula žustru raspravu oko vrlo škakljive teme - marihuane.

Prvo je objavila fotografiju na kojoj pozira u majici s printom lista ove biljke, a u drugom statusu detaljno je objasnila kako, po njezinu skromnom mišljenju, marihuana zapravo nije droga.

- Mislim da ljude treba obrazovati. Marihuana je biljka i cvijet. Bog ju je postavio tu. Ako ju je On postavio da raste, što Vladi daje pravo reći da je Bog u krivu? Ona raste prirodno na našoj planeti. Zar nije ideja o stavljanju prirode van zakona malo... neprirodna - upitala se Petra.

Na odgovore nije trebala dugo čekati - neki su se složili s pjevačicom, ali jedan pratitelj iskoristio je priliku kako bi upozorio na štetne posljedice koje uživanje marihuane može ostaviti na čovjeka.

- Ne, ne, draga moja, Bog nam je dao slobodu, ali ne i 'odobrenje' da radimo sve što možemo i želimo. Moglo bi se tako raspravljati i o bilo kojoj drugoj vrsti opijata, jer svi opijati zapravo dolaze iz prirode. Uostalom, kod mnogo 'korisnika' marihuane pokazalo se štetno djelovanje na mozak i kompletan živčani sustav. Nažalost, na neke ljude ostavlja dugotrajne posljedice. Tako da promoviranje marihuane kao takve nije primjereno, pogotovo govoriti da je marihuana s božje strane - napisao joj je mladić.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo