KLONOVI NAPADAJU

TROBOJ DEKOLTEA - HRVATSKE ZVIJEZDE NOSE ISTU HALJINU, KOJOJ BOLJE STOJI? Jelena Rozga izbacila grudi, Doris Pinčić noge, Renata Sopek najdecentnija

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.12.2016. u 13:02

INSTAGRAM

Jelena Rozga, Renata Sopek, Doris Pinčić Rogoznica

Za njezinu besprijekornu liniju zaslužno je dugogodišnje plesanje baleta, kojim se počela baviti još kao djevojčica, a da joj se stil s godinama drastično promijenio na bolje, slažu se i modni kritičari, ali i obožavatelji.

 

Jelena Rozga opet je zagolicala maštu provokativnom fotografijom na društvenoj mreži, kojom je najavila novu pjesmu i novi studijski album.

Splićanka u metalik haljini od 3000 kuna hrvatskog modnog dvojca Elfs izgleda poput grčke božice, ali umjesto nove glazbe, na kojoj je trebao biti fokus, u prvom planu opet su završile Jelenine bujne grudi.

Pjevačica, za koju tvrde da ima najbolje noge na hrvatskoj estradi, i dalje tvrdi kako je na njoj sve sto posto prirodno, iako joj dekolte izgleda barem nekoliko brojeva veći nego prije.

Rozga je svojedobno izjavila kako se napokon uspjela udebljati, a svih pet kilograma očito je otišlo na najbolja strateška mjesta.

'Cijela ta priča o mojim grudima nekad mi čak zna biti i zabavna. Uostalom, imam stvarno dobar grudnjak', zaključila je Splićanka.

Elfsovu kreaciju, ali model s dugim rukavima, koji stoji 400 kuna više od Jelenine, nosi i Renata Sopek.

Televizijska voditeljica, koja je nedavno diplomirala na Visokoj školi za komunikacijski menadžment, haljinu je vješto iskombinirala s visećim naušnicama u istoj boji, a obožavatelji su njezin izgled komentirali kao 'pravo božje remek-djelo'.

 

Ni televizijska i radijska voditeljica te glumica Doris Pinčić Rogoznica nije odoljela novome trendu pa je i ona Elfsovu haljinu odjenula na proslavu 20. rođendana Narodnoga radija.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo