U KRUGU BLISKIH PRIJATELJA

U TAJNOSTI SE OŽENIO MARKO TOLJA Nakon sedam godina veze vjenčao se s djevojkom koju je upoznao preko društvenih mreža, vijest procurila na Instagramu

 
 Instagram

Pjevač Marko Tolja i njegova dugogodišnja djevojka Ana Ivančević vjenčali su se u subotu u Istri.

Vijest su prvi na Instagramu otkrili dizajneri iz eNVy rooma čiju je vjenčanicu nosila Ana. ‘Udala se naša Ana! Čestitamo Ana i Marko Tolja! Sretno mladenci! P. S. Lijepa Ana je dugogodišnji eNVy room model, a s nama je od samih naših početaka’, napisali su posvetu uz fotografiju.

'Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Ja sam rođen u sedmom mjesecu, sedam godina smo u vezi koju smo, evo, večeras okrunili brakom', rekao je pjevač za Story.

Par je svadbeno fotografiranje odradio ispred kamenog zidića na perzijskom tepihu, a mladenci nisu skidali osmijeh s lica. Vjenčanje je održano u crkvi Sv. Antuna u Kršanu pred oko stotinjak gostiju.

Ana i Marko upoznali su se na društvenim mrežama, a nakon pet godina veze pjevač ju je zaprosio. Rijetko se zajedno pojavljuju u javnosti jer Ana ne voli medijske istupe, piše Story.

Riječki je pjevač svoju ljubav prema Ani već više puta izrazio u pjesmama, otkrio je još ranije: 'Ne govorim mnogo o emocijama, lakše mi je sve reći glazbom. Zato sam joj i napisao pjesme. I radije bih to pokazao djelima nego sjeo i pričao o tome kako se volimo. Znam da žene to ponekad žele čuti i to treba katkad reći, naravno, ali ovako mi je nekako prirodnije.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 02:11