MARIJA BORIĆ

U TAJNOSTI SE UDALA NAŠA POZNATA GLUMICA Objave na Instagramu otkrile da se društvo ludo zabavljalo, ali i da Sandra Perković rastura u zviždanju

 
Marija Borić
 Neja Markičević / CROPIX

Ona je glumica koja je oduvijek svoj privatni život držala u tajnosti i nikad nije bila od 'posvuduša' koje se guraju u prvi plan.

Članica ansambla Komedija, široj publici poznata po ulogama u TV serijama 'Najbolje godine' i 'Ponos Ratkajevih', jednako je izrežirala i svoje vjenčanje, pa dok se za svadbe njezinih mnogih kolegica tjednima ranije nagađalo gdje će se dogoditi, tko će kumovati, kakva je vjenčanica i koliko sve košta, 38-godišnja glumica Marija Borić udala se ovog vikenda baš kao što je i željela, samozatajno u krugu najbližih, piše Slobodna Dalmacija.

Screenshot / Instagram

Tek je objava na Instagramu njezine kolegice Lane Gojak 'Rekla je Da!' otkrila da se kovrčava glumica zavjetovala na vječnu ljubav svom dugogodišnjem dragom Branimiru Jernejiću.

Ali pritom vjenčanje nije bilo ništa manje glamurozno i romantično, ali i urnebesno zabavno, kako su posvjedočile objave i drugih uzvanica koje su zaredale na društvenim mrežama, iz kojih je očito da su Marija i Branimir i sebi i prijateljima priuštili tulum za pamćenje...

Video koji je objavila Jelena Veljača u kojem se njezin bivši suprug i "disk kraljica" Sandra Perković natječu tko će oboriti žešćim zviždukom oduševio je pratitelje, piše Slobodna.

Naravno da je jasno tko je izvojevao pobjedu...

Screenshot / Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:15