ZALJUBLJENI PAR

'VEĆ SAM MISLILA DA SE NIKAD NEĆEŠ POJAVITI' Ecija Ivušić potvrdila šuškanja, cijelom svijetu se pohvalila da ljubi bivšeg nogometnog reprezentativca

 
Nikola Pokrivač i Ecija Ivušić
 Instagram

“Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto... Al’ već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti”, napisala je bivša TV-voditeljica i loto djevojka Ecija Ivušić (32) uz fotografiju koju je objavila na svojem Instagram profilu i time potvrdila ono što se već dulje vrijeme šuškalo, da je u vezi s godinu dana starijim bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem.

Fotografija na kojoj se Ecija i Nikola ljube stojeći u moru snimljena je u Veloj Luci na Korčuli gdje par trenutačno uživa u zajedničkom odmoru. Ecija, koja nije željela davati nikakve dodatne komentare na svoju objavu, dosta je dugo bila solo. Nakon službene objave ljubavne veze, Ecija je u Instagram pričama objavila nekoliko zajedničkih snimki, na kojima zaljubljeni par uživa na koncertu.

Od početka ljeta svoje je pratitelje na društvenim mrežama uveseljavala objavljujući seksi fotografije u kupaćim kostimima, a sada ih je razveselila otkrićem svoje nove ljubavne priče. Sreću s novim dečkom poželjeli su joj mnogi od njih.

Nikola Pokrivač, bivši nogometni reprezentativac, prošle godine razveo se od supruge Katarine s kojom ima kćer Niku, nakon četiri godine braka. Profesionalnu karijeru morao je prekinuti nakon što je 2015. godine obolio od Hodgkinova limfoma koji je nakon tri recidiva pobijedio zahvaljujući presađivanju koštane srži koju mu je dala majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:32